Soks4Charity, help je mee? 

Heej iedereen, it’s me again! 

Maarrrr ik ben niet de enige die blogs schrijft, dus als je geïnteresseerd bent, klik dan hier voor ALLE blogs. Veel leesplezier! 

We hebben ons dit semester al met enkele projecten bezig gehouden, maar nu is het de beurt aan Soks! Wil je weten waar we mee bezig zijn? Lees dan zeker verder zou ik zeggen! 

Het ontstaan van Soks 

Tijdens de les Experience Lab 4 Events kwam Debby Joossens met de ultieme vraag: “Mannen, hebben jullie nog zin om een fundraiser te organiseren?” Waarop ons antwoord luidde: “JAAAAAA!” And so it began… De brainstorm… Wat gaan we doen om geld in te zamelen voor het goede doel? Pannenkoeken, wafels of snoep verkopen? Nee, dat was het niet. Schijt je rijk? Bijna, maar toch niet. Vele ideeën later kwam Imke af met SOKKEN van Pom de Pin. Sommigen onder ons dachten: “Sokken in de zomer?” But hey, mensen hebben toch altijd sokken nodig? Dus voor sokken speciaal, groot of klein, moet je bij Soks zijn.  

“Kom dat zien! Kom dat zien! Thomas More pakt uit met een sokkenactie, dat heb je nog nooit gezien! Bij ons geen snoep, geen wafels en ook geen vlaaien, maar wel toffe sokken. Dat kon je waarschijnlijk wel raaien. Dus koop hier nu snel je paar! Namens iedereen zijn we je alvast dankbaar!” – Jamie Bals in haar mooiste accent 

Euhm hallo? Welk goed doel? 

Het zit hem een beetje in de naam. In de naam? Jaja, want Soks, staat voor Special Olympics Kousen. Dat had je niet zien aankomen he?  

Wij zetten ons dus in om geld in te zamelen voor de Special Olympics. Maar wat is dat nu eigenlijk? 

Special Olympics helpt al 43 jaar met de sociale integratie van personen met een verstandelijke beperking te bevorderen door middel van sport! Een nobel doel niet? 

En jaja, in 2023 vult de organisatie het stadium van KV Mechelen! Lekker dicht bij huis of in mijn geval bij school dus! 

 Het zijn lokale initiatieven zoals deze, die helpen dromen werkelijkheid worden. 

Foto van fantasiesokken van Soks
Fantasiesokken van Soks

Events4Business ft. Soks 

We verkopen dus sokken, om ons steentje bij te dragen. Het is een initiatief dat we als klas zelf dragen, onder begeleiding van onze docent Debby Joossens. We staken allemaal de handen uit de mouwen, want er moest nog veel gebeuren en dat op zeer korte tijd! De website moest gemaakt worden, prototypes moesten besteld worden, de poster moest gemaakt worden, … BUT WE DID IT! Soks staat recht en we zijn klaar om erin te vliegen.  

Hoe jij kan helpen? 

KOOP DIE SOKS! Voor ons zijn jullie al helden. Kunnen jullie dat ook voor die unieke atleten zijn? Wij geloven in jullie warmhartigheid! Wij hebben jullie nodig, om het verschil te kunnen maken. Koop dus allemaal leuke Soks, want leuk zijn ze! Je hebt er in alle kleuren, maten, hoogtes, …, dus voor ieder wat wils. Geen enkel excuus, om het niet te doen eigenlijk. Want zeg nu zelf, ookal doe je het niet voor de atleten, je hebt toch altijd sokken nodig? Koppel het nodige dus aan het aangename, ga naar de website en laat niets meer tussen jou en die hartverwarmende Soks komen. Bestel nog voor 19 juni. Wij, de Special Olympics en die unieke atleten zijn jullie alvast ENORM DANKBAAR

Trek je stoute schoenen aan, voorzie ze van mooie kousen en help onze unieke atleten winnen in stijl!  

PS: Vergeet niet: met jullie bijdrage dragen jullie bij aan een betere wereld. 

Veel liefde naar zij die met liefde handelen! Bedankt voor de steun! 

Liefs, 

Kiana 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: