More about us

Heb je een vraag? Mail naar onze opleidingsmanager gunter.vanrompaey@thomasmore.be, we helpen je graag verder! Je mag je vraag natuurlijk ook stellen op Facebook en Twitter.

tm_vignet_web

Achter de schermen

Wij, de story makers van Office Management Mechelen, zijn een groep enthousiaste docenten en studenten die samen het redactieteam vormen.

team redactie blog jpeg

Wij presenteren met TROTS het nieuwe redactieteam 2019-2020 van 2de en 3de jaarsstudenten Office Management. Wij zijn Aurélie, Anouk, Sarah, Sihame, Maarten, Alexandra, Jorien, Doherty en Lotte – onder supervisie van docent Nancy De Vogelaere.  Ook Leen Haesaert, Suzanne Opsomer en Marjolein Vandermeiren begeleiden vanop afstand. 

We komen wekelijks samen om onze ideeën te bespreken, leuke posts te plaatsen en te overleggen over nieuwe acties. Hou onze Blog, Instagram, Facebook en Twitter account zeker in de gaten, we rock 🙂 Je mag onze posts altijd liken, commenten en delen 😉

In 2018 – 2019 was het de beurt aan Alexandra, Chen, Julie, Valentine en Yasmine om er een lap op te geven samen met docenten Leen, Marjolein, Nancy en Suzanne.

blogteam 2018-2019.jpg

In het academiejaar 2017-2018 verzamelden Charlotte, Laura en Eline de verhalen van Office Management:

charlotte eline laura

Eline nam toen samen met Lenka vaak de Instagram van Office Management over:

lenka en eline

Wie herken je op deze foto?

beleidsteam 2018.png

Dit zijn de story makers van het academiejaar 2016-2017 bij de opstart van onze blog:
Laura, Jane, Christina, Leen, Martine, Suzanne en Nancy.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: