Events 4 Business of #E4B

(= keuzetraject binnen Organisatie & Management van Thomas More Mechelen)

Nieuw en uniek

Ben jij een echte doener, een organisatietalent dat blij wordt van klanten en werknemers dichter bij elkaar brengen? Zet dan je schouders onder bruisende events en sla die brug. Je krijgt een duidelijk inzicht in bedrijfslogica en zet ook in op talen. Je kijkt mee achter de schermen bij bedrijven hoe zij hun evenementen organiseren en leert het gewoon onmiddellijk zelf doen. Reeds in je eerste jaar loop je mee met onze partner DPG Media (het vroegere Medialaan) en ben je deel van
o.a. De Rode Neuzendag, VTM, HLN, Blind Getrouwd, de Foute Party (Q-
MUSIC) zodat die jobs van je dromen wel heel dichtbij komen.

Je bent niet verlegen om eerst even de focus op jezelf  te leggen, alvorens je de relatie van personeel en klanten onder de loep kan nemen. Zelfkennis zal je immers in staat stellen beter klanten en medewerkers te verbinden. Je leert je job door theorie direct toe te passen  in de praktijk. Met je voeten in de modder schrikt je niet af, feedback krijgen en bijleren zit in je genen. Tijdens je studies bouw je een netwerk op om U tegen te zeggen en wie weet kom je in de krant net zoals Sabrina, Chiara, Michelle en . De twee stages in je tweede jaar en je lange stage in het derde jaar zorgen ervoor dat je na deze bachelor exact weet welke job in de eventsector je wil doen!

Studente Chiara omschrijft het als volgt: “In het 1e semester krijg je het vak InnovationLab4Events. Door dit vak kan je al eens proeven van de wereld als Event Manager. Je doet hier heel veel ervaring op en leert om een echte teamplayer te worden. Daarnaast zie je je LinkedIn connecties alleen maar in stijgende lijn gaan. Je moet hard werken, maar het is gewoon zo leuk dat het ‘schoolgevoel’ wegvalt.”

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: