Human Resources – #HRM

= Keuzetraject Human Resources Management van de afstudeerrichting “Business & Languages”

Multitalent met impact op de medewerkers

Wil je graag mensen centraal zetten in je dagelijkse werk? Hou je ervan om impact te hebben, anderen te motiveren en samen naar oplossingen te zoeken? Dagdroom je wel eens over een uitdagende job als co-manager in de bedrijfswereld waarbij je werknemers centraal kan zetten? Spreekt die werknemer tot je verbeelding? Ga dan voluit voor #HRM waar je als relatiemanager talenten kan rekruteren, personeelsinformatie beheersen en afdelingen verbinden. Via on-the-job training leren HR bedrijven als Rainbow Careers, Office Team, Secretary Plus en vele anderen je hoe je je eigen LinkedIn profiel opstelt of hoe je kandidaten kan selecteren en recruteren.

Je wordt uitgedaagd om in je stages voluit te experimenteren met wat het betekent om de medewerker centraal te zetten. Tijdens je tweede jaar ga je 2 keer 6 weken op stage, bijvoorbeeld bij de personeelsafdeling van een multinational of bij grote HR kantoren als Hays, Asap, enz. In je laatste jaar ben je klaar voor een 13 weken durende stage en verdiep je je in werving en selectie, payroll of een ander HR aspect, jij kiest! Je stage in België of in het buitenland? De wereld ligt aan je voeten.

Je schittert op de werkvloer door jouw organisatietalent, je neus voor efficiëntie en zorg voor de ander. Door jouw talenknobbel kan je je bovendien heel goed uitdrukken in verschillende talen en zo de brug vormen met de brede bedrijfscontext.

De afgestudeerden van HR zijn erg gewild op de arbeidsmarkt. Dit profiel is officieel erkend als knelpuntberoep. Je kansen op een vaste job zijn met andere woorden zeer hoog zijn. Meer dan 96% van onze afgestudeerden hebben binnen de maand na hun diploma werk, 40% zelfs al tijdens hun (mogelijks zelfs buitenlandse) stage!

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: