Paasvakantie? Een kans om van alles te doen! 

Foto van kiana

Heej iedereen! 

Ik ben Kiana Vandendaul, een tweedejaarsstudent Events4Business. Klinkt dat je bekend in de oren? Dat kan! Ik heb namelijk al verschillende blogs geschreven. Benieuwd? Ik lijst ze hieronder nog even voor je op: 

Uitstap: Anuga Trade Fair in Keulen

Rode Neuzen Dag: Verbreek mee het record!

Het leven van een student: studeren voor de examens

Throwback: Hackathon @ Holiday Inn Brussels Airport

De paasvakantie is weer voorbij en ik heb dus weer een heleboel dingen met jullie te delen.  

Let’s go! Beginnen doen we met de laatste vrijdag voor de vakantie. 

Bye Bye Dubai! 👋 Welkom “gewone” leven 

Vrijdag 1 april zaten we terug de vlieger op richting België, waar het gewone leven terug ging beginnen. Ik keek er wel naar uit. Mijn familie en vrienden, terug op tijd in mijn bedje … Of toch niet? Neen, van vroeg in mijn bed kruipen was er geen sprake! Na een  lange vlucht terug naar België werd ik ’s avonds nog verwacht voor een verjaardagsetentje. And I could’ve known dat het niet bij een etentje ging blijven. Nope, we zijn erna nog naar jeugdhuis Animoro geweest. Na een paar drankjes, babbeltjes en een paar potjes darts, hebben we zelfs nog even een party gecrasht. Als je je afvraagt om welk uur ik in mijn bed ben gekropen… 3u. STIKKAPOT 😴 van de jet lag en de bewogen avond, kroop ik eindelijk mijn bedje in. WELCOME HOME! 

Good morning, sunshine! 

Wie de sunshine was? Geen idee. Wat ik wel weet is dat het in België aan het regenen was en ik nog steeds stikkapot uit mijn bed ben gerold. Maar goed, we begonnen de dag met een lach! Ik moest me klaarmaken, want na het middageten ging ik mijn vriend Nick helpen met het bedrijf dat hij aan het opstarten is. Even wat achtergrondinformatie, hij doet aan car detailing.  

Car detailing is het reinigen van wagens, door gebruik te maken van hoogwaardige producten en methodes.

Als je je afvraagt hoe ik hem dan precies help? Wel, samen werken we aan zijn branding. Dus, zijn logo, zijn huisstijl, … Maar deze keer was het lichtjes aanpassen voor mij, want hij ging een YouTube-video maken voor zijn kanaal. Zeker leuk om alle kennis die ik op school leer ook hier te kunnen gebruiken! Benieuwd? Neem dan zeker een kijkje en kom te weten waaraan we werken. Hier heb je alvast wat beelden van behind the scenes.  

Not so good morning, sunshine… 

Huh? Hoezo? Wel, 3 april is de verjaardag van mijn Granny die nu bijna 2 jaar geleden overleden is. Dus ja, not so happy day. Maar, vieren doen we het toch! We zijn naar het kerkhof gegaan en hebben een paar ballonnen losgelaten. En geen gewone ballonnen… BLAUWE ballonnen, want blauw was haar kleurtje. 

Foto van hemel met blauwe ballonnen.

The time has come… To go to work! 

De eerste week van de paasvakantie was er eentje om te gaan werken. Want zonder centjes, kan je niets leuk doen. Ik had best wel wat stress, want het was de eerste keer dat ik daar op die dienst ging werken. Ik heb er al 4 jaar opzitten bij Colruyt, maar nu ging ik van de distributiecentra naar de kantoren. Ik heb er de hele week stockbeheer gedaan voor Technics & Immo.  

Foto van Kiana aan een bureau.

Time flies when having fun!

And so it was. De dagen vlogen voorbij. Het voelde zelfs helemaal niet aan als werken. Ik werd warm onthaald door stuk voor stuk leuke collega’s en het werk was leuk. Een voltreffer dus! Maar als de tijd voorbij vliegt, staat het weekend ook weer snel voor de deur. En dat was nodig, want ik moest mijn zakken nog pakken om de week erna naar Rotterdam te gaan. Maar eerst, TADAAAAA! Nog een verjaardag. Haha ja, april is een hele drukke maand qua verjaardagen bij ons. Mijn schoonmoeder Corine was jarig. HIEPERDEPIEP HOERA! We aten lekkere frietjes om het te vieren. Smullen maar! 

Rotterdam, here we come! 

Aaaahh Rotterdam, wat een leuke tijd! Maar ook een vermoeiende tijd. Voor we vertrokken waren, bekeken we natuurlijk wat we wouden doen en hoe we ons daar gingen verplaatsen. Nick: “Brommertjes!” Kiana: “Fiets!”  Jaja, de onenigheid. Maar ik dacht, het is daar plat en fietsen is toch the only way to go in Nederland? Dus, de fiets it was! Alleen, man wat heb ik het me beklaagd. 0,0 conditie heb ik dus. Mijn vriend die als een spaceracket door alle straten vliegt en ik die daarachter probeer bij te benen. Welkom, spierpijn! Om jullie meer te laten ontdekken over onze trip, hebben we een leuke vlog in elkaar gestoken. So, go check it out! Laat ons zeker in de comments weten wat je ervan vond! 

Donderdag = locatiebezoek 

Huh? Locatiebezoek tijdens de vakantie? Jaja, je leest het goed. Alleen was het niet voor school. Mijn tati Georgette heeft me de mooie kans gegeven haar feest te mogen organiseren. Ja, I can say it: “I’m blessed!” Ik kan me volledig uitleven samen met mijn mama en ga haar het feest van haar leven bezorgen! So, up we go. Naar Ter Heyde!  

Verjaardagsweekend! 

Huh? Weeral? Ik zei het toch! Mijn vriend Nick en mijn beste vriendin Sibe zijn allebei op 19 april jarig. En alsof dat niet raar genoeg is, dan zal ik je nog even zeggen dat ze elkaar al van bij de geboorte kennen! Zaterdag was dus voor Sibe en Zondag voor Nick. Maar wel 2 totaal andere feestjes. Zaterdag zijn we een hapje gaan eten en nadien terug naar Animoro om even te feesten. Hoewel “even” niet persé de juiste woordkeuze is. Om 4u lag ik eindelijk in mijn bed. Zondag was feestje nummer twee. Gezellig brunchen met mijn vriend en zijn familie. Leuk gezelschap en een stralende zon 🔆 … Wat wil je nog meer?  

Last day 

Gelukkig hebben we paasmaandag nog, om even te bekomen van een bewogen vakantie. Paasmaandag was dan ook een chill dagje, zodat ik er dinsdag weer volop kon invliegen! 

Mijn paasvakantie was alvast top. Laat maar weten wat voor leuke dingen jullie gedaan hebben in de paasvakantie. En nu? Laten we van de rest van het tweede semester ook een succesverhaal maken! Veel plezier en tot snel! 

Groetjes, 

Kiana 🙃 

Een gedachte over “Paasvakantie? Een kans om van alles te doen! 

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: