Rode Neuzen Dag: Verbreek mee het record!

Heej iedereen, hier ben ik weer! 

Foto: Kiana Vandendaul

Ik ben Kiana Vandendaul en zit in het tweede jaar Events4Business. 

Maar genoeg over mij! Deze blog gaat over niemand minder dan Aurélie Wilqué en haar geweldig initiatief om geld in te zamelen voor Rode Neuzen Dag. 

Maar wie is Aurélie Wilqué?

Foto: Aurélie Wilqué

Aurélie is hulpvaardig, luistert graag en is heel leergierig. Bovendien studeerde ze vorig jaar af binnen de opleiding Organisatie & Management met als afstudeerrichting HRM. Momenteel zit ze tussen twee jobs, maar dat wilt niet zeggen dat ze bij de pakken blijft zitten. Dit is namelijk de perfecte kans om extra tijd te kunnen investeren in haar Rode Neuzen Dag-actie! 

Wat is Rode Neuzen Dag?

Rode Neuzen Dag is een goed doel dat bestaat sinds 2015. Ze zetten zich de voorbije edities in om de weerbaarheid van de jongeren te verhogen. Ze willen heel Vlaanderen sensibiliseren voor #generationstronger. Dit jaar leiden ze leerkrachten op tot ‘Sidekick Sam’ en daar dragen wij graag een steentje aan bij! 

Bekijk hier het filmpje van Rode Neuzen Dag! 

Een goed doel? Daar doen wij ons best voor! 

Never judge a book by its cover

Een goed doel steunen op zich is een mooi gebaar, maar soms is het meer dan dat. Aurélie heeft zelf een heel goede reden. Ondanks dat je het waarschijnlijk niet zou merken, heeft ze zelf een heel moeilijke jeugd gehad. Spijtig genoeg had ze toen niemand waar ze echt bij terecht kon. En laat dat nu net zijn waar Rode Neuzen Dag zich voor inzet! Aurélie onderneemt graag en nog liever als het voor een goed doel is. 

Het herboren initiatief 

Dit jaar verkoopt Aurélie weer heel wat lekkers! Er is een nog groter aanbod dan vorig jaar. Zo kan je wafels, truffels, snoepjes en nog veel meer bestellen! Diabetes of op dieet? Geen probleem, want er zijn speciaal voor jullie ook suikervrije wafels en dit met of zonder chocolade! 

Foto: grote stapels met dozen wafeltjes

Waarom je Rode Neuzen Dag zou moeten steunen? 

Vele jongeren maken spijtig genoeg heel wat mee in hun jeugd en daar moet iets aan gedaan worden. Rode Neuzen Dag zet zich dan ook in om jongeren veerkrachtiger te maken. Jullie geld is hier dus een investering in het welzijn van de jongeren. En zeg nu zelf, wie wilt dat niet? 

Momenteel loopt de actie van Aurélie spijtig genoeg wat trager dan verwacht en daarom hebben we jullie nodig! 

Verbreken we samen het record? 

Vorig jaar heeft Aurélie hemel en aarde bewogen om voor Rode Neuzen Dag de mooie som van €645 te verzamelen. Maar laat ons dat record nu eens met z’n allen verbreken! Bestel dit jaar eens zoveel lekkers en steun dit goede doel. Samen staan we sterker. So let’s raise the bar! Laat jullie hart vol liefde lopen en help ons een nieuw recordbedrag te overhandigen aan Rode Neuzen Dag. 

Wees een deel van de oplossing! 

Bestel voor 19 november door op de link te klikken!  

Groetjes, 
Kiana

Wil je weten hoe Aurélie €645 bij elkaar heeft gekregen? Lees dan zeker volgende blog: Het leven van een student: Onze bijdrage voor Rode Neuzen Dag.

Er werd in het verleden ook nog een andere leuke blog geschreven over acties van OM-studenten voor Rode Neuzen Dag: Actief ons steentje bijdragen voor #RodeNeuzendag – Absoluut. Zeker de moeite waard om eens te lezen!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: