Welkom, welkom bij … Organisatie & Management

Deze blog werd geschreven door: Joni De Bock – verkort traject Human Resources – Organisatie & Management

Hallo! Ik ben Joni De Bock, studente Organisatie en Management met als afstudeerrichting Human Resources. Op zaterdag 11 maart was het weer tijd voor de  opencampusdag van Thomas More. Ik neem jullie graag mee doorheen deze dag.

Ik kan het wel hebben over ‘de opencampusdag’, maar wat is dat nu eigenlijk? De opencampusdag is eigenlijk een infodag waarbij al onze campussen open worden gesteld voor het grote publiek. Voor studiekiezers is dit de uitgelezen kans om kennis te komen maken met onze hogeschool en meer informatie te krijgen over verschillende richtingen.

Elke richting heeft zijn eigen stand waar opleidingshoofden en docenten klaar staan om alle uitleg te bieden die nodig is. Ook studenten zijn aanwezig om hun ervaringen te delen over de hogeschool en richtingen.

De stand van Organisatie & Management bevond zich op de derde verdieping, helemaal op het einde van de gang, in Campus De Vest. Enkele docenten en studenten namen het lokaal en de gang onder handen en kleedde deze aan met borden, foto’s, vlaggen en lichtjes. Verschillende mensen kwamen een kijkje nemen omdat het er zo gezellig uitzag. Een dikke 10/10 voor sfeer en gezelligheid bij Organisatie & Management!

Uiteraard vonden ook de studiekiezers die interesse hebben in onze opleiding hun weg naar ons. Sommige waren nog wat terughoudend, maar anderen zagen zich meteen starten in september!

Wat kan je zo al verwachten binnen onze opleiding? Organisatie & Management is een bacheloropleiding waarbij je kan kiezen tussen drie verschillende afstudeerrichtingen. De overkoepelende vakken zorgen er voor dat elke afstudeerrichting leert communiceren, organiseren en de nodige ICT-vaardigheden op doet. Daarnaast kies je vanaf het eerste jaar jouw afstudeerrichting waardoor je meteen alle kneepjes van het vak leert.

Binnen eventmanagement leer je organiseren en alles tot in de puntjes uitwerken om een geslaagd evenement op poten te zetten. Ben je graag met mensen bezig en wil je je inzetten zodat zij zich goed voelen op de werkvloer? Dan is Human Resources de ideale afstudeerrichting waarbij je leert om mensen te coachen. Wil je verschillende culturen leren kennen en jouw talen verder uitbreiden? Dan is Intercultural Relations Management zeker iets voor jou. Je leert culturen kennen en begrijpen en hoe organisaties omgaan met medewerkers uit deze verschillende culturen.

Zo, dit was mijn verhaal over de eerste opencampusdag van dit jaar. Kon je er niet bij zijn? Niet getreurd! Kom nog langs op 22 april, 24 juni of 6 september en dan geven we je graag meer uitleg over onze richting.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: