Het leven van een student in 2de zit

Hallo iedereen,

Ik ben Korneel en ik ben momenteel mijn tweede jaar organisatie & management aan het afronden. Waarom zeg ik ‘aan het afronden’? Omdat ik, om het eufemistisch te zeggen, enkele herexamens heb. Na een goed eerste semester heb ik het wat laten hangen in het tweede semester. Hierdoor heb ik nu nog een stevige augustus tegemoet. In deze blog zal ik jullie wat meer uitleg geven hoe mijn zomer er heeft uitgezien ondanks de vele herexamens.

Het begin van de ‘vakantie’

Ik, met mijn vrienden, op colour café

Om te beginnen heb ik het geluk gehad dat ik voornamelijk taken heb als herexamens. De meeste opdrachten kende ik al vanaf begin juli, dus kon ik er eigenlijk direct aan beginnen. Maar zoals elke student heb ik toch even genoten van de vakantie en heb ik de vakantie ingezet met colour café. Hier eenmaal van bekomen heb ik een vakantiejob aangenomen. Ik ben namelijk een kot student en deze extra centjes komen altijd wel van pas. Tot eind juli heb ik dus full time gewerkt waardoor er weinig tijd was om aan deze taken te werken. Gelukkig heb ik toch wat tijd kunnen vinden, maar niet zo veel als ik had gewild. Hierdoor had ik veel werk in te halen.

Het echte werk

Foto van mijn bureau

Vanaf begin augustus ben ik er volledig ingevlogen. Alle focus op de herexamens, met hier en daar een uitstapje en enkele keren afspreken met vrienden. Enkele weken vast geklauterd aan mijn bureau, die ik speciaal voor deze foto zelfs (een beetje) heb opgeruimd! Vanaf 15 augustus begonnen de deadlines, maar ik had te weinig tijd voor de laatste deadlines dus daar ben ik als eerste aan begonnen. Met veel opzoekwerk, veel koffie en hulp van de medestudenten is het mij gelukt al de taken af te krijgen. Vanaf vandaag (20 augustus) zet ik het sociale leven wel even op pauze. Want maandag 22 augustus beginnen de eerste echte examens (dus geen taken). 29 augustus heb ik mijn laatste herexamen en kan ik vanaf dan, hopelijk met een goed gevoel, genieten van de rest van de vakantie en uitkijken naar de punten. Ik hoop voor jullie dat jullie alvast minder of geen herexamens hebben en dat we allemaal ons jaar kunnen afsluiten met schitterende punten!

Groetjes en veel succes allemaal!!
Korneel

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: