More Seminars

Wat zijn nu precies deze More Seminars? Voor wie worden ze gemaakt? Wat kan je er mee doen? Kan iedereen ze volgen? Op al deze vragen krijg je in deze blog een antwoord!

Business School

Bedrijfsmanagement, Information Management & Security, Organisatie & Management en Toerisme en Recreatiemanagement zijn allemaal richtingen die onder de Business School vallen. De Business School organiseert voor de leerlingen van deze richtingen, maar ook buitenstaanders, allerlei verschillende informatieve seminaries onder de naam More Seminars. De bedoeling van deze seminaries is dat iedereen die wil, iets kan bijleren. 

More Seminars

More seminars zijn dus verschillende seminaries waaruit je kan kiezen. Op de website van Thomas More kan je alle seminaries vinden. Elk semester komen er nieuwe onderwerpen met nieuwe sprekers. Zo is er dus altijd een uitgebreid aanbod te vinden. Ook aan studenten die uit het buitenland komen, wordt er gedacht. Je hebt namelijk seminaries in het Nederlands, maar ook in Engels. De meeste seminaries worden fysiek op campus georganiseerd in de aula. Als dit niet mogelijk is, dan gaan ze online door. Meestal gebeurt dit via Teams of Zoom.  

Lijst van more seminars

Inschrijven?

De seminaries die georganiseerd worden zijn niet gratis. Vaak komen er bekende sprekers die heel wat informatie en kennis bij zich hebben. Als student van de Business School, hoort het bedrag dat je voor de seminaries betaal bij de studie. Dit wordt dan verrekend bij de rekeningen. 

Inschrijven gaat dan heel makkelijk via de inschrijvingslink die je bij elk seminarie kan terugvinden. Je kan dan de seminaries aanduiden die je graag wil volgen. Bij bevestiging krijg je dan een mail in je inbox, waar je alle info nog eens kan terugvinden.  

Als je geen student bent van de Business School, kan je je inschrijven via dezelfde link. Je duidt dan gewoon aan dat je extern bent en betaald het bedrag dat gevraagd wordt voor het seminarie.  

Inschrijven seminarie

Volg mee met een More Seminar

Hallo, ik ben Yanouck. Mijn naam zal je ondertussen wel bekend klinken want ik heb al enkele andere blogs geschreven. Vandaag volg ik het seminarie “Hoe voeding invloed heeft op je studie”. Het seminarie wordt gegeven door drie studenten dieetkunde. Voor hun eindwerk zijn ze gestart met een sensibiliseringscampagne over gezonde voeding voor studenten. Dit seminarie draagt bij aan hun project.  Voorafgaand aan dit seminarie kreeg ik een vragenlijst doorgestuurd. Ik moest deze ingevuld terugsturen. Meer duidelijkheid zou komen tijdens het seminarie zelf. 

Dit seminarie gaat online door. Ik log me dus in via zoom om mee te kunnen volgen. Eens ingelogd, zet ik mijn microfoon en camera af. Ik doe dit omdat het dan voor mijn laptop minder zwaar is. Het seminarie begint dus ik probeer zo veel mogelijk informatie mee te krijgen. De sprekers hadden een leuke en interessante PPT gemaakt. Hierdoor werd alles wat ze zeiden ook visueel voorgesteld. Hier enkele beelden van de PPT.  

Ik volg de richting HR wat betekent dat ik ook elk semester drie seminaries moet volgen. Ik moet ze niet alleen volgen, maar ook een reflectie schrijven over wat ik heb bijgeleerd. Elk semester hoort het schrijven van dit reflectieverslag bij een bepaald vak. Als je dit verslag niet gemaakt hebt, kan je niet slagen voor dat vak. Zoals je ziet, is het dus van groot belang dat je mee bent met wat er gezegd wordt. Gelukkig zijn er veel seminaries waaruit je kan kiezen, er zal dus altijd wel een onderwerp zijn dat je aanspreekt. En bij onderwerpen die je fijn vindt, kan je beter opletten. 

Hopelijk weten jullie nu wat meer over wat de More Seminars zijn en wat je er mee kan doen. Als jullie nog meer willen weten over wat er zo allemaal omgaat binnen de richting Organisatie en Management, vergeet dan zeker niet onze andere kanalen ook te volgen. Team Instagram maakte namelijk laatst ook een post over de more seminars!  

-Yanouck-

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: