Horoscoop februari 2022

Begin februari, we zijn net allemaal bekomen van onze examenresultaten. Maar wat staat ons nu nog te wachten in februari? Krijg ik slecht of goed nieuws? Kom het allemaal te weten in de grote horoscoop blog! 

Voor de mensen die niet weten wat een horoscoop is: Het is een astrologische voorstelling van het hemelgewelf, gezien vanuit een specifieke plaats op aarde op een welbepaald moment. Dit wordt bepaald aan de hand van jouw geboortedatum.  

Foto: schrijfster van deze blog, Yara Snel

Ik ben Yara Snel, een 3de jaars studente Organisatie & Management. Ik ben altijd al heel into horoscopen geweest. Meestal klopt het ook bij mij. Ik ben geboren op 27 juni 2000 en mijn sterrenbeeld is dus kreeft. Kreeften zijn heel emotioneel, tonen hun gevoelens niet graag én zijn humeurig. Uhm ja, dit klopt zeker! 😊 Wil je weten wat jou te wachten staat in februari? Lees zeker verder!  

Waterman (21.1-20.2) 

Afbeelding: teken van het sterrenbeeld Waterman

De waterman is heel soulvol en romantisch met een gevoel voor experiment.  

De situatie ziet er vanuit een andere hoek niet zo moeilijk uit als het eerst leek. Gewoon goed nadenken en plannen hoe u verder gaat. Als u de voorbereiding niet onderschat, zult u zeker de situatie overzien en onder controle houden. 

Denk na voordat u iets zegt, zodat u niet in de problemen komt. 

Als u een sollicitatiegesprek of een andere belangrijke vergadering hebt, reserveer dan genoeg tijd om uzelf voor te bereiden. Onderschat niets. 

U bent nu misschien in een bittere stemming, maar u moet niet mensen gaan vermijden. In de sociale omgeving voelt u zich hopelijk beter. 

Waterman karakteristiek:  

Zij verlangen ernaar om hun eigen weg te gaan, hun eigen regels te maken die afwijken van de gebruikelijke. Mensen geboren onder dit teken zijn meestal ruimdenkend, eigenwijs en bezwijken soms onder de invloed van iemand anders. Dankzij hun nauwgezetheid en vrijgevigheid staan ze altijd klaar om te helpen, maar doen dit op een onopvallende en gereserveerde manier. Ze zijn tolerant ten opzichte van de levensstijl van andere mensen. Ze hebben ook buitengewone intellectuele capaciteiten. 

Dankzij hun flexibiliteit kunnen ze gemakkelijk contact maken met nieuwe mensen maken en nieuwe vriendschappen opbouwen. Deze relaties zijn later erg belangrijk voor hen, maar niet dan hun eigen individualiteit. In een huwelijk zijn ze trouwe en betrouwbare partners. 

Watermannen houden niet van hard werken, maar ze zijn succesvol vanwege hun doorzettingsvermogen en de steun van hun vrienden. 

Vissen (21.2-20.3) 

Afbeelding: teken van het sterrenbeeld Vissen

Vissen zijn bescheiden en gevoelig. Ze hebben een sterke innerlijke waarneming en inspiratie.  

Eindelijk begrijpt u de ware aard van de menselijke samenleving. U kon altijd alles zelf doen, u had niemand nodig om u te helpen. Maar u wordt ook een dagje ouder en uw waarden veranderen. En daar is helemaal niets mis mee. 

Een interessant persoon zal u de adem benemen. Maar u moet niet overhaast tewerk gaan; u zou er misschien een potje van maken. 

U weet wat u moet doen om iemand te imponeren. Vertrouw op de beproefde methodes. 

Maak een uitzondering, neem een beslissing en help een persoon in nood, zelfs wanneer het de vijand is. 

Vissen karakteristiek:  

Eén van hun ondeugden is een gebrek aan doorzettingsvermogen en af en toe een depressie. Ze zijn soms ambivalent, wat later tot mislukkingen kan leiden. Ze hebben geen controle over hun gevoelens, zijn onzeker overzichzelf en als het niet gaat zoals ze willen, kunnen ze onrustig worden. Ze bekijkendingen met scepsis en zijn vaak niet tevreden met het resultaat. Hun veelzijdigheid is soms de reden voor hun mislukking, want als ze niet kunnen doen wat ze willen, kan dit een minderwaardigheidscomplex veroorzaken. Deze mensen worden vaak verkeerd begrepen en gewaardeerd. 

Vriendschappen zijn zo belangrijk voor hen dat ze hun leven zouden geven voor hun vrienden. Als ze konden, zouden ze alle problemen van hun vrienden oplossen en hun pijn verzachten. De problemen van hun vrienden worden hun eigen zorg. In het huwelijk zijn niet snel tevreden en daardoor zijn ze niet zo betrouwbaar. 

Het zijn betrouwbare en goede medewerkers als ze goed begrepen en aangemoedigd worden. Ze hebben behoefte aan een rustige baan vol zekerheden. Ze houden van mooie en interessante dingen, en zijn goed in kunstzinnige beroepen. 

Ram (21.3-20.4) 

Afbeelding: teken van het sterrenbeeld Ram

Rammen hebben een spontane energie en veel zelfvertrouwen.   

Bedenk in wat voor omgeving u zich bevindt en denk goed na over welk gedrag geschikt is voor deze situatie. U wilt geen vijanden maken. Geef mensen niet de kans om slecht over u te denken. Maak een goede eerste indruk. 

Sommige van de minder succesvolle collega’s kunnen u uw positie benijden. Geef ze geen kans om het van u af te pakken! 

Als u moeite hebt met het organiseren van uw tijd, maak dan een dagelijkse of wekelijkse planning. Nieuwe regels zijn goed voor u. 

Heb respect voor uw lichaam, u kunt niet altijd in dit hoge tempo doorgaan. 

Ram karakteristiek:  

De innerlijke kalmte en het zelfvertrouwen van een Ram lost alle obstakels en problemen op voorhand op. Hij is energiek en vooral onverzettelijk. Hij begint overal intuïtief en soms blindelings aan. Zijn gedrag kan ongeschoold en boers lijken, maar na een tijdje realiseer je je dat hij heel ruimdenkend is en verlangt naar eenvoud. 

De zwakte van dit gedrag zit in zijn incidentele koppigheid en onvermogen om toe te geven en compromissen te sluiten. Het is makkelijk om met een Ram in de problemen te komen vanwege hun agressieve gedrag. Dit onvermogen om rekening te houden met de meningen van andere mensen kan problemen veroorzaken op het werk en in relaties. 

In een relatie zijn Rammen, zowel mannen als vrouwen, echte romantici. Maar mannen hebben meer tijd nodig om zich te settelen, en de keuze van hun vriendin wordt niet door een speciale factor bepaald. Zijn houding ten opzichte van een potentiële vriendin verandert vaak. Hun gevoelens zijn niet erg stabiel, zodat ze gemakkelijk de ideale partner over het hoofd kunnen zien. De vrouwen onder dit teken hebben iemand nodig die hen respecteert en die in staat is om ze de goede weg in hun leven te laten zien. 

Stier (21.4-21.5)  

Afbeelding: teken van het sterrenbeeld Stier

Een stier is sterk en koppig, maar ook praktisch en vastberaden. 

Wordt niet verdrietig als er dingen niet goed gaan. U kunt niet altijd uitblinken. Iedereen heeft soms zo’n dag, dus ze zullen het wel begrijpen. Vertrouw hen uw problemen toe en de somberheid zal verdwijnen. 

Als u ’s avonds weinig tijd over hebt, leest u beter wetenschappelijke literatuur dan fictie. 

Ga op reis. Als het weer te slecht is, maak dan tenminste wat plannen. 

U voelt zich goed en uw conditie is top. Maak er goed gebruik van. 

Stier karakteristiek:  

De ondeugd van de Stier betreft hun gevoel voor eerlijkheid. Het is makkelijk om ze te beledigen en vanwege hun standvastigheid is het bijna onmogelijk om hun mening te veranderen of vergeving van hen te krijgen. Hun verlangen naar rust en comfort kan grenzen aan luiheid. De slechtste ondeugd echter, en tegelijkertijd het ergste gevaar, is hun koppigheid, veroorzaakt door hun voortvarendheid en ambitieniveau. Soms zitten ze zo vast in hun ideeën en plannen dat ze alle argumenten en bezwaren afwijzen, ongeacht hoe belangrijk ze zijn en dus handelen ze soms harteloos en gevoelloos. 

In relaties waardeert de Stier liefdevolle zorg en ze nemen graag complimentjes in ontvangst. U kunt altijd op hen rekenen, hoewel er een risico van ontrouw bestaat door hun sensualiteit. Ze trouwen meestal erg onverwacht. Ze moeten kunnen vertrouwen op hun goede vrienden en een stabiele familieachtergrond hebben. 

Tweeling (22.5-21.6) 

Afbeelding: teken van het sterrenbeeld Tweeling

De tweeling is communicatief en heeft een beleefd karakter met een gevoel voor humor en creativiteit. 

Wees dapper, de sterren staan voor u klaar. Zij zullen uw risico’s ondersteunen. Maar u moet de situatie zorgvuldig afwegen en niet overhaast ergens aan beginnen, zodat u niet faalt. 

U bent geen veertien meer. Wacht niet tot uw geliefde belt, neem het heft in eigen handen. 

Als u een verkeerde stap zet, kan al uw werk als een kaartenhuis in elkaar zakken. 

Probeer meer tijd buiten door te brengen in de natuur in plaats van thuis TV te kijken of naar de computer te turen. 

Tweeling karakteristiek:  

Ze hebben veel te lijden onder eenzaamheid omdat ze het gevoel hebben dat alles hen door de vingers glipt. Ze gaan echter heel gemakkelijk en natuurlijk om met nieuwe mensen. Ze hebben een prima geheugen voor ervaringen en indrukken. Het zijn erg gevaarlijke tegenstanders vanwege hun dialectische mogelijkheden, groot geheugen en koude gevoelens. Het belangrijkste voor hen is bewegingsvrijheid en actie, die zij anderen ook aanbieden. In uitzichtloze situaties geven ze op als duidelijk is wie de winnaar is. 

Tweelingen blinken uit in woordenstrijd, maar ze proberen om andere vormen van strijd te voorkomen. Ze schamen zich er niet voor om het beste voor zichzelf af te romen, alsook van laster en oneerlijk gedrag. 

De ondeugden van de Tweeling zijn onvolwassenheid en rusteloosheid, omdat ze onzeker van zichzelf zijn en ze heel vaak van gedachten veranderen. Ze zijn niet in staat om anderen te overtuigen, maar reageren gewoon op een situatie. Daarom moeten anderen naar hen luisteren om te proberen ze te begrijpen. Ze hebben in hun leven last van grote ups en downs: ze behalen de beste resultaten tijdens een goede constellatie van sterren. Daar tegenover bezwijken ze bij een slechte constellatie van sterren aan hun minderwaardigheidscomplex. 

In relaties zijn Tweelingen relatief slechte partners omdat hun gevoelens niet erg diep gaan. Ze hebben vaak meerdere relaties tegelijkertijd, en daarom zijn ze zeer tolerant. Zij hebben behoefte aan veel ruimte en vrijheid die ze ook aan hun partner bieden. 

Kreeft (22.6-22.7)  

Afbeelding: teken van het sterrenbeeld Kreeft

Kreeften zijn emotioneel maar hebben een ontvankelijk karakter. Ze zijn humeurig en gereserveerd. 

Praat niet tegen iemand alsof ze minderwaardig zijn. Mensen zouden kunnen zeggen dat u arrogant bent, ook al bent u dat niet. Vergeet niet dat acties luider spreken dan woorden, dus wees voorzichtig. 

Oneerlijke behandeling op de werkplek is niets nieuws. U bent niet de enige die zich benadeeld voelt. Vind een bondgenoot. 

Plan een feestje. U hebt al lange tijd gesmacht naar wat plezier en wat nog belangrijker is, dit is een geweldige kans om vrienden te ontmoeten. 

Er bestaat gevaar voor lichte verwondingen uit onoplettendheid. Wees voorzichtig. 

Kreeft karakteristiek:  

Mensen geboren onder dit teken zijn niet egoïstisch en ze doen altijd hard hun best om hun vrienden te helpen. Het zijn geen enthousiaste medewerkers, omdat ze geneigd zijn aan comfort. Ze compenseren dit door hun begrip en goed geheugen. Ze houden er niet van om hun plannen op te geven. Daarom proberen ze voortdurend om ze uit te voeren, wat kan leiden tot gewetenloosheid in hun gedrag. De Kreeft probeert ruzies en problemen te voorkomen, wat leidt tot uitstel bij het oplossen van problemen. 

Hun ondeugden zijn in het bijzonder instabiliteit, onrust en soepelheid. De liefde van de Kreeft verandert. Ze kunnen niet lange tijd op één plek blijven en ze veranderen vaak hun mening. Ze doen dit echter uit een innerlijke behoefte. Deze instabiliteit toont zich ook in hun humeurigheid. Ze kunnen erg egoïstisch zijn tegenover onbekende mensen. Ze hebben het meeste last van hun ongeduld die hen tot wanhoop drijft. 

Wat betreft liefde en huwelijk, maken hun humeurigheid en angst de situatie niet gemakkelijker. U kunt niet rekenen op hun trouw omdat zij geven om en soms aanhankelijk worden van mensen waar ze sympathie voor hebben. 

Leeuw (23.7-22.8)  

Afbeelding: teken van het sterrenbeeld Leeuw

Een Leeuw is moedig, heeft zelfvertrouwen, handelt heel assertief en is open.  

De laatste tijd hebt u misschien het gevoel dat u zich niet kunt ontspannen, zij het op intieme momenten of ’s avonds met vrienden. U voelt zich nog steeds ongemakkelijk en in de stress. Denk na over de oorzaak en probeer die zo snel mogelijk te verwijderen! 

In uw gezin kunnen problemen ontstaan. Wees niet onverschillig en help mensen in nood. Wanneer u zich down voelt, zullen ze u zeker terugbetalen. 

De sterren staan stabiel, dus nu loont het om te investeren in lange termijn projecten. 

Haast u niet. Luister naar uw lichaam en geef het wat het wil. 

Leeuw karakteristiek: 

Dankzij hun zelfvertrouwen en ambitie hebben ze last van de wens om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Leeuwen jagen op groepen mensen waar ze bewonderd kunnen worden. Als ze niet succesvol zijn, geven ze er de voorkeur aan deze groep mensen te vermijden en te proberen om een andere te vinden. Ze hebben succes in het leven dankzij hun voortvarendheid, doorzettingsvermogen en snelle beslissingen. Meestal hebben ze een goede gezondheid en verzetten ze zich tegen invloeden van buitenaf. 

Hun specifieke ondeugd is willekeur, die andere mensen vaak pijn doet. Soms lijden ze aan extreme vrijgevigheid of het onvermogen om zich ondergeschikt te maken aan anderen. 

Al hun goede, maar ook hun slechte eigenschappen hebben invloed op hun gedrag in relaties, maar Leeuwen willen hen niet onderdrukken. Bovendien kan hun plezierzoekende levensstijl leiden tot instabiliteit of zelfs ontrouw. 

Maagd (23.8-22.9)  

Afbeelding: teken van het sterrenbeeld Maagd

Een maagd is voorzichtig en oplettend maar, intelligent en nauwgezet Maagd.  

U zult waarschijnlijk niet in de stemming zijn om met vervelende mensen om te gaan. Maar denk dat het geen goed idee is om uitgedaagd te worden. Houd uw gedachten liever bij het stilletjes overwinnen van de situatie. Dit is de enige manier om ongemakken te voorkomen. 

Met een beetje geduld zal alles makkelijker gaan. Uw geliefde heeft tot nu toe niet veel aandacht aan u besteed, maar wanhoop niet. De sterren komen in de juiste positie en u bent zeer aantrekkelijk voor het andere geslacht. 

Hebt u langdurig problemen op het werk gehad? Nu kunnen ze eindelijk worden opgelost. De sterren staan gunstig voor u. 

Vergeet uw vrienden niet. Besteed aandacht aan hen. Maak een afspraak met een vriend om bijvoorbeeld een kopje koffie te gaan drinken. 

Maagd karakteristiek 

Eén van de ondeugden van Maagden is een gebrek aan doorzettingsvermogen, omdat ze bang zijn voor teveel obstakels. Ze hebben vaak last van egoïsme, in het begin lijken ze bescheiden te zijn, maar in feite kennen ze hun eigen waarde. 

In relaties tonen ze veel interesse in andere mensen en proberen ze al hun geheimen te ontdekken, maar ze doen het gewoon uit nieuwsgierigheid. Mensen geboren onder het teken Maagd zijn zeer terughoudend en vaak zonder passie, wat een negatieve invloed kan hebben op andere mensen. 

Weegschaal (23.9-23.10)  

Afbeelding: teken van het sterrenbeeld Weegschaal

Een weegschaal is rechtvaardig, heeft veel sympathie, harmonie en is verstandig.  

U zult niet te lang thuis blijven, en het vooruitzicht alleen tussen vier muren te zitten trekt u zelfs geen klein beetje aan. Bel uw partner of vrienden en het ga de natuur in of ontmoet ze in de stad voor een drankje. Tussen de mensen komt u op andere gedachten. 

Wees niet altijd zo serieus om elk klein probleempje in detail te bespreken. U verpest er alleen maar een leuke avond mee. Laat de problemen in uw hoofd een tijdje rusten. 

U komt er te laat achter hoe het project moet worden opgelost. Maar het maakt niet uit; in ieder geval hebt u voor de volgende keer geleerd. 

Wees niet wanhopig als u wegens ziekte niet kan gaan werken. Van tijd tot tijd heeft iedereen het recht om thuis te blijven. 

Weegschaal karakteristiek:  

De ondeugden van Weegschalen zijn overgevoeligheid, neiging tot ongeduld en hun zorgeloze aard kan zelfs leiden tot zorgeloos omgaan met geld. Ze geven eerder de voorkeur aan gevoelens dan aan de verstand gebruiken. 

In relaties maken ze dankzij hun vriendelijkheid makkelijk nieuwe vrienden. Ze kunnen slecht omgaan met problemen, dus ze hebben een partner nodig die hen kan helpen. Het huwelijk en het sociale leven spelen een belangrijke rol in hun leven. Maar soms worden ze geconfronteerd met een aantal problemen in de relatie met hun partner. 

Schorpioen (24.10-22.11) 

Afbeelding: teken van het sterrenbeeld Schorpioen

U zou kunnen denken dat het bijhouden van een dagboek iets is voor schoolkinderen. Maar dat is niet zo. Als u dagelijkse gebeurtenissen en ideeën bij wilt houden, kunt u uw persoonlijkheid veel meer ontwikkelen dan u denkt. En u hebt ook een overzicht van wat er gebeurd is. 

In deze periode bent u erg gevoelig. Daardoor zult u kwetsbaar zijn, maar aan de andere kant zult u de intieme momenten met uw geliefde veel intensiever beleven. Maak er het beste van. 

Misschien hebt u al lang de aandacht van uw baas gezocht, maar uiteindelijk zult u erachter komen dat het niet de moeite waard is. 

Uw toewijding is hoog en u voelt dat u steeds maar door kunt gaan. Maar u moet wel grenzen stellen, anders loopt dit misschien niet goed af. 

Schorpioen karakteristiek:  

Ze hebben een bijzondere wilskracht die zich kan ontwikkelen in positieve, maar ook in negatieve zin. Meestal weten deze mensen altijd wat ze willen en zijn ze heel zelfverzekerd over hun gedrag. Ze zijn in staat om snel en zelfbewust te beslissen, en ze zijn zeer daarnaast heel volhardend. Ze lijken kalm te zijn, maar verbergen vanbinnen een grenzeloze passie. Ze zijn zeer moedig en volhardend en proberen diplomatiek te handelen. 

Een van hun ondeugden is wraakzucht, een onvermogen om te vergeten. Ze kunnen op de perfecte gelegenheid wachten voor een wrede daad. Ze kunnen soms zeer ongevoelig worden. We zien ook een neiging tot luiheid, trots en jaloezie. Hun liefde is gebaseerd op erotiek. 

Schorpioenen zijn zeer meevoelend en begripvol. In hun carrière zijn het meestal wetenschappers, artsen, schrijvers of kunstenaars. 

Boogschutter (23.11-21.12)  

Afbeelding: teken van het sterrenbeeld Boogschutter

Een boogschutter is doelgericht, energierijk en vol verlangen.  

Het gebeurt soms dat u zo opgewonden raakt, dat u uw omgeving niet meer opmerkt en al uw aandacht, gedachten en energie wijdt aan dat idee. U moet dit echter voorkomen. De sterren staan momenteel niet gunstig voor u, dus wees voorzichtig. 

Uw tweede helft irriteert u met indringende vragen en jaloerse uitbarstingen, maar u moet zich even proberen af te vragen of de fout niet aan uw kant ligt. Misschien is onzekerheid de reden. 

Ontwikkel uzelf, ga naar een presentatie of bekijk een educatieve film. 

Onderzoek uw geweten. Neem geen onrealistische beslissing waar u zich niet aan kunt houden. 

Boogschutter karakteristiek: 

Ze genieten van lekker eten en drinken en de natuur en het zijn goede sporters. Ze kunnen snel beslissen en nauwkeurige instructies geven aan andere mensen. Ze zijn niet bang voor gevaar, zijn zelfverzekerd, ambitieus en hebben gevoel voor fysieke prestaties. Ze maken hun beslissingen meestal op basis van hun gevoel, wat soms tot teleurstelling voor hen kan leiden. Ze bereiken hun doelen met de hulp van hun vrienden. 

In relaties zijn ze niet gelukkig. Ze treden zeer spontaan in het huwelijk en krijgen daar later helaas spijt van. Hierdoor trouwen ze vaak meerdere keren in hun leven. De trouw van de Boogschutter is afhankelijk van hun partner. Als ze echt van hen houden en voor hen zorgen, geven ze zichzelf volledig aan hun partner. 

Steenbok (22.12-20.1)  

Afbeelding: teken van het sterrenbeeld Steenbok

De steenbok is praktisch, voorzichtig, aanhoudend en ernstig.  

Stop met praten over wat u echt graag zou willen veranderen, maar voeg de daad bij het woord. Uw vrienden zouden zeggen dat u het niet kunt, dus bewijs maar eens hun ongelijk! 

De sterren staan vooral goed voor wie nog alleenstaand is. Uw pad ligt nog open. Er is een grote kans om eindelijk de juiste te vinden, dus doe uw ogen open, zodat de persoon u niet door de vingers glipt. 

Verplichtingen en elke vorm van verwerking gaan echt snel voorbij. De sterren staan gunstig voor u. 

Uw stemming is niet geweldig, maar wanhoop niet. Besteed aandacht aan iets dat u leuk vindt. Blijf op uw werk lang doorwerken en denk niet te veel na. 

Steenbok karakteristiek:  

Steenbokken zijn praktisch, gereserveerd, nauwgezet, aanhoudend en ernstig. Ze weten heel goed dat er geen succes zal zijn zonder hard werk en inspanning. Ze hebben een gevoel voor verantwoordelijkheid, wilskracht en verlangen naar werk. Ze zien er vaak ernstig en nadenkend uit, maar tegelijkertijd zijn ze ambitieus, geduldig en vooral onomkoopbaar. Hun leven is meestal zeer eenvoudig, stil en teruggetrokken. Ze besluiten langzaam maar zeker, ze proberen om alle informatie te krijgen voordat ze een definitief besluit nemen. 

Een van hun ondeugden is gemeenheid, wat tot een obsessie kan leiden. En in extreme gevallen zullen Steenbokken, zelfs als ze een heleboel geld hebben, liever verhongeren dan geld uitgeven. Ze proberen de dingen nauwkeurig te doen wat leidt tot een andere ondeugd – nauwgezetheid. Ze kennen geen vrijgevigheid omdat ze alles vanuit hun eigen standpunt beoordelen. Ze zijn vatbaar voor veel ziekten, en zijn daarom vaak ziek. 

Ze kunnen hals over kop verliefd worden, maar deze gevoelens zijn helaas vaak niet wederzijds. Ondanks hun trouw in hun huwelijk zijn ze niet gelukkig, want ze trouwen voor het gemak. Teleurstellingen in het huwelijk en een hoop vijandige geschillen zijn de reden van latere verbittering.

Afbeelding: cirkel met alle tekens van de sterrenbeelden en hun astronomische vorm

Hopelijk staat er jou niet te veel erge zaken te wachten. Als jouw horoscoop voor februari niet zo goed is probeer dan nog twee weekjes te overleven! 🙂 Ik kijk al uit naar maart, jij ook???

-Yara.S-

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: