Studentenkortingen

Iedereen kan het zich wel voorstellen: je bent aan het shoppen en ziet verschillende leuke dingen, maar toch is het allemaal net iets te duur. Op dat moment kan maar één ding je nog blij maken en dat is korting! Waar je, als student, deze kortingen kan vinden en in welke winkels je ze kan gebruiken, kom je te weten in deze blog. 

Thomas More

Je leest het goed, onze school biedt heel wat kortingen aan om het studentenleven een stuk aangenamer te maken. Voor het aanvragen van een aantal kortingen kan je terecht bij STUVO. Daar houden ze zich bezig met alles wat de student aanbelangt. Ben je iemand die graag sport? Dan kan je dankzij STUVO een sportkaart aankopen voor maar 20 euro. Met deze kaart sport je een jaar lang in verschillende sportclubs. Geen zin om alleen te zwoegen in de fitness? Geen zorgen, je kan een buddy vinden via Joinby 

Ga je toch liever met heel je vriendengroep op stap naar de cinema, een escape room… Dan kan je ook hier genieten van 50% korting. Je kan hierover meer informatie vinden op het studentenportaal onder de rubriek “studentenvoorzieningen”.  

Ben je een pendelstudent? Dan kan je met een attest van Thomas More korting krijgen op jouw abonnement op vertoon van je inschrijvingsbewijs. Dit vind je op het KU Loket. Neem je de bus? Dan kan je deze samen aanvragen en ontvang je een korting van 40 euro.  

Meer informatie vind je hier

Je favoriete muziek luisteren aan een spotprijs? Het kan! 

Muziek speelt een belangrijke rol in het leven van een student. We luisteren muziek onderweg naar school, tijdens het studeren of tijdens het koken op kot: kortom overal. Wisten jullie dat onze favoriete streamingsdiensten kortingen aanbieden? Hier staan ze alvast opgelijst: 

  • Apple music: 3 maanden gratis daarna 4,99 euro 
  • Spotify: 1 maand gratis daarna 4,99 euro 
  • Deezer: 3 maand gratis daarna 5,99 euro 

Shopping time!

Wist je dat je ook heel wat korting kan krijgen in je favoriete winkels? Hieronder vind je er al enkele terug. (Tip: klik even op de foto)

Nu houdt niets je nog tegen om dat extra paar schoenen te kopen.  

Thank us later 😉 

Veel liefs  

Lynn en Soraya 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: