Van Borgerhout naar Mechelen zonder drempel – want WE ARE MORE :-)

Tekst door Firdaous El Atmioui   – Tweedejaarsstudente HR – Office Management 

Wie ben ik?

Hoi, ik ben de 20-jarige Firdaous en zit in mijn tweede jaar HR op Thomas More (TM) Mechelen. Ik kom uit Borgerhout. In het middelbaar volgde ik TSO – Sociale Technische Wetenschappen (Stedelijk Lyceum Waterbaan in Deurne-Zuid). Toen ik afstudeerde, koos ik ervoor om uit mijn comfortzone te stappen. Op alle vlakken: opleiding, school en locatie.

Mijn connectie met Thomas More (TM)

Toen mijn zus Soumaya afstudeerde als verpleegkundige op TM en mijn broer Anouar zijn diploma Financiën –en Verzekeringen haalde, werd ik getriggerd.

Ik vond uit mijn comfortzone stappen best wel spannend. Het was de school zelf die me overtuigde om naar Mechelen te gaan. Engagement en huiselijk gevoel was echt wat ik nodig had. Ik zocht het op veel plaatsen, maar vond het enkel bij deze school. Ik vond antwoorden op de volgende vragen:

  • WAT moet ik verwachten van een school in Mechelen? 
  • Hoe ziet het eruit? 
  • Wat is hun cultuur? 
How to – van thuis naar school

Zowel de locatie als leeromgeving veranderen voor mij. Dankzij Thomas More Mechelen is dit iets héél positief geworden 🙂

Meer dan een nummer

Zoveel keuzes in Antwerpen, en toch heb ik gekozen voor Mechelen. Waarom hoef ik hier niet meer te vragen. Want hier kennen de docenten hun studenten zo goed dat ze zelfs hun namen onthouden (of toch de meesten). 

Nog een voordeel, is dat de studenten niet enkel uit Mechelen komen. Hier vind je studenten uit Brussel, Vilvoorde, Leuven, Borgerhout, Deurne, Mortsel, Wijnegem,… 

“Hoe ik Office Management in Mechelen zou omschrijven? Een plaats waar verschillende mensen elkaar persoonlijk leren kennen en op professioneel vlak helpen groeien.” — Firdaous

Engagement

Ik was als middelbare student altijd geëngageerd. Ik voelde me altijd thuis op school. Eigenlijk twijfelde ik of ik dit ooit op een andere school zou voelen. Awel, ik mag met volle overtuiging zeggen dat deze school erin geslaagd is om mij dit thuisgevoel te geven. Hierin vind ik de betekenis van WE ARE MORE. Deze hogeschool is inderdaad meer dan een locatie om gewoon iets bij te leren. Je wordt deel van de familie. Ik ben dan ook enorm blij en trots dat ik deel mag uitmaken van het “We Are More” team hogeschool die studenten iets willen bijleren. Are you ready to join us? Er is nog genoeg plaats om deze uitdaging aan te gaan. Wij staan alvast te popelen om ons verhaal met jullie te delen.

Enne… nu ik de kans heb om zelf ook mee het imago op te bouwen van Office Management, wil ik jullie waarschuwen: there’s more to come… Tot in mijn volgende blog 😉 

Een gedachte over “Van Borgerhout naar Mechelen zonder drempel – want WE ARE MORE :-)

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: