Als de wereld stilstaat, helpt chocolade

Tekst door docent Nancy De Vogelaere

Wij krijgen elke uitdaging klein…

De afgelopen weken zijn – zoals jullie in onze vorige blogs konden lezen – een uitdaging geweest voor iedereen, en dus ook voor de studenten en de docenten van Thomas More Hogeschool. Dat het een uitdaging was als docent, daar vertel ik jullie in een latere post meer over 😉 maar ik kan wel al toegeven: de weg van niks naar 100% online lesgeven is doordrongen van… liters koffie 🙂

… als er koffie is

En wat past beter bij een dampende kop heerlijke koffie dan… een lekker chocolaatje? Dat hebben ze ook gedacht bij de business unit van de hogeschool, waar de opleidingsmanagers tijdens de paasvakantie op pad werden gestuurd om … fietsende paashaas te spelen bij de docenten die in de (ruime) omgeving van de school wonen.

… dus laat die chocolade maar komen…!

We volgen opleidingsmanager Gunter Van Rompaey virtueel (aja, want dat was geen noodzakelijke verplaatsing voor deze vliegende reporter) in zijn 4 grote fietstochten van in totaal 286 kilometer (liever hij dan ikzelf 😉 ) om 31 docenten hun pakketje af te leveren…

Het leverde naast deze mooie foto’s ook deze drie heerlijke filmpjes op (met filmpje 2 ging technisch helaas iets mis… maar geef toe, deze beelden zijn indrukwekkend genoeg)

Paashaas Gunter (1)
Paashaas Gunter (3)
Paashaas Gunter (4)

Namens alle docenten die verwend werden met deze lekkernij: DIKKE merci – dit gebaar is echt super gewaardeerd ❤

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: