Ik neem je mee… naar mijn stage bij Eduvik (Leuven)

Stage bij Eduvik in Leuven

Dat de opleiding “Office Management” bij Thomas More Mechelen hands-on met voeten in de modder is, blijkt al snel ook in het tweede jaar. Daar is er tweemaal een stage van een zestal weken. Deze keer laten we Sihame aan het woord

Tekst door Sihame El Haouari, tweedejaarsstudente Office Management – Thomas More Mechelen.

Eduvik? Bijlessen!

Ik loop mijn stage van het eerste semester bij Eduvik in Leuven. Dit is een organisatie die leraren zoekt die graag bijlessen zouden willen geven aan studenten. Zes weken lang krijg ik de opportuniteit om hen te volgen op de marketingafdeling. Gedurende deze periode zijn Mijn collega’s Jessica Hurtado en Pieter Minnebo. Erg toffe en aangename collega’s.  Met hen in de buurt, kan je rekenen op een staaltje humor. Humor is énorm belangrijk op je werk – meteen bewezen hier 🙂

Takenpakket

An open computer sitting on a table

Description automatically generated

Mijn takenpakket bestaat uit het zoeken van leraren voor studenten, die zich bij ons hebben ingeschreven. Dit doe ik door het versturen van mails. Ook de Instagram- en Facebookpagina dienen onderhouden te worden. Aan de hand van posts zullen we de komende dagen ook daarmee actief bezig zijn.  Het is vanzelfsprekend dat het aantal volgers gedurende deze periode dient te stijgen. 

Momenteel ben ik bezig met het uitwerken van een Customer Journey voor zowel de studenten als voor de leraren. Hopelijk zal dit gewaardeerd worden door mijn collega’s en kan ik zo van deze stage een win-win maken. Het is in ieder geval top om te kunnen er samen voor staan…


Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: