ADM en de bachelorproef: Netwerken… net iets anders

(Tekst door Chen Chung Yeung – Student Intercultural Relation Management)

De schrik van de bachelorproef

Ik kan niet ontkennen dat het woord “bachelorproef” studenten vaak afschrikt. Het schrok mij in het begin ook eerst af, maar ik moet toegeven dat zo’n zware opdracht toch leuker kan zijn dan verwacht.

IMG_3851Voor mijn bachelorproef werk ik aan drie projecten. Voor één van mijn projecten werk ik samen met ADM cvba. Zij organiseren voor hun leden een 20-tal activiteiten per jaar waaraan in principe alle medewerkers van elk bedrijf kunnen deelnemen. Tijdens deze activiteiten is het de bedoeling dat zij van externe sprekers en van elkaar kunnen leren hoe de digitalisering hun bedrijf en de bedrijfsprocessen ten goede kan komen en op welke manier de mensen hiermee omgaan.

Jongerenwerking binnen een bedrijf: lastig of nodig?

Op 22 november kregen mijn team en ik de kans om een van hun events bij te wonen, genaamd Y-ADM Meetup. Niemand minder dan Nancy De Vogelaere was de moderator van het event. Wij kennen haar omdat ze enkele vakken geeft bij Office Management @Thomas More, maar nu was hier vanuit haar bedrijf Dinobusters.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Mensen uit verschillende bedrijven waren uitgenodigd om te brainstormen over jongerenwerking. We hielden dus eerst een uitgebreide brainstormsessie over het integreren van jongeren, jongerenwerking, voordelen, uitdagingen enz…  Nadien kregen we de kans om te netwerken (en bleven tot het einde “plakken”)

Het smaakt naar meer

Niet alleen de hapjes (mét bokes met choco!) smaken naar meer. Ik vond het algemeen op zijn minst een heel interessant evenement.

Ik heb zeker veel nieuwe professionele contacten gelegd. De informatie die ik heb bijgeleerd zal zowel voor mijn project als voor mijn toekomst een grote bijdrage zijn.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: