Nieuws van het werkfront!

(Tekst door Leen Haesaert, @Leen Haesaert, docent)

De tweedejaarsstudenten Office Management Mechelen lopen op dit ogenblik stage. En waar mag dit zoal zijn?  Hier is de indrukwekkende lijst: Sanoma Media Belgium N.V., Wild Gallery/Docks Dome event hall, Bluecrux, Zwembad BVBA, Think and Go, PwC, Puratos, Accor Hotels Belgium NV, Keppel Seghers, BDO Belgium, Hays, Ten Force, KPMG EU Office, Cargill NV, Seauton, Brussels Airlines, Admiral Dynamics, Duval Union Innovative Marketing, Up Wider, Bon Jour Bruxelles en IRB Europe.

Dat ze met open armen ontvangen worden is duidelijk. Dat ze het goed stellen ook! Geregeld krijgen we een zwaaitje of een knipoog via hun sociale media. Nieuws van het werkfront van Lotte, Lisa, Maarten en Martin:

Elke week komen de studenten ook één dag terug op de schoolbanken om de vorderingen van hun stageopdracht te bespreken.

Schermafbeelding 2018-11-30 om 13.44.03                                                 Alexandra, Cheyenne en Alyx 

Alyx zet al een knap tussenresultaat neer. Heel doordacht geeft ze de ‘employee journey’ visueel vorm. Op basis hiervan gaat ze de werknemers van haar stageplaats bevragen over hun onboarding-ervaringen. Wordt vervolgd….

Schermafbeelding 2018-11-30 om 13.44.30

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: