10 ans à Strasbourg!

Hip hip hoera! Voor de 10de keer gingen mijn dierbare collegaatje Martine Michiels en ik op Frankrijkreis met de tweedejaars Office Management. We noemen het de ‘Frankrijkreis’ maar we bezoeken meestal 3 landen in deze vierdaagse reis.

Deze slideshow vereist JavaScript.

In Luxemburg bezochten we het futuristische Learning Center van Belval en hoorden we van jonge ondernemers hoe ze hun start-ups gaan lanceren. In Trier maakten we een reis door de tijd langs de Kaiserthermen en de Porta Nigra en in Straatsburg gingen onze tweedejaars dan weer speeddaten met Franse studenten die Nederlands aan de unif studeren.

Mijn top 3 van deze reis?
Op drie: de stemming in het Europese parlement live meemaken ivm de transgender wetgeving in Europa. Op twee: de tentoonstelling ‘I want to break free’ van Vasconcelos in het museum van moderne kunst in Straatsburg. Maar met stip op één staan de personen die deze reis zo fijn maakten: een groep fantastische tweedejaarsstudenten en een topcollegaatje, juf Tiny, die er voor de 10de keer een geweldige trip van maakte.

Un grand merci!
Suzanne

 

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: