Proclamatie 2018: wat een bake-off!

Dat de bake-off geslaagd is. Of toch zeker al de taartbodem. Dat hoorden we donderdag van trotse mama en ondernemer Ingrid Hoffman. Want met een stevige set aan vaardigheden en soft skills kan je beginnen bouwen aan je carrière.

Dat soft skills alleen maar belangrijker worden, legde Ilse Deglorie van de multinational Cummins uit. En laat dat nu net één van de vele aspecten zijn waar de studenten hard op gewerkt hebben tijdens hun opleiding. Communicatie, persoonlijke efficiëntie, sociale vaardigheden, emotionele intelligentie,… Een harde korst is noodzakelijk om te overleven in de bedrijfswereld, maar geef toe, een moëlleux zou niet hetzelfde zijn zonder zijn zachte binnenste.

Dus ja, onze alumni zijn er klaar voor. In juni of augustus legden ze hun laatste examens af en intussen staan velen al met beide benen in het werkveld. Anderen zijn begonnen aan een bijkomend diploma en gaan bijvoorbeeld voor een master Toegepaste Taalkunde of een postgraduaat Nederlands voor anderstaligen. De kers op de taart, zeg maar. Ieder zoekt zijn weg. En wij zijn er helemaal gerust in, dat komt goed!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Je vindt alle foto’s van de proclamatie op onze Facebook pagina.

Van harte proficiat aan onze proclamandi van Office Management Thomas More Mechelen 2018:
Jolien Michiels, Jane Michiels, Ann-Laure Simon, Dorien Boonen, Laurence Geukens, Yelka Van den Eede, Jess Vanhaecht, Joyce Merten, Lore Arits, ManOn Lrmkrs, Marthe Daniels, Anaëlle Moncarey, Nordine Dm, Gaëtane Keldermans, Amber De Schryver, Liana Willems, Laura Storms, Silke Sanders, Naomi Drieghe, Farina Laskovaya – Chaudhry, Tim De Schutter, Eline Taillie, Magdalena Rancane, Julie Van Gaever, Yannis Gogis, Vironika Ametova, Meryem Sural, Sihame Haddaoui, Yasmine Mohamed Moubachir, Noa Madhloum en Cedric Dawance.

Het docententeam van Office Management Thomas More Mechelen

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: