Made (it) in China: Stefanie en Natalia

(Tekst door Leen Haesaert – @LeenHaesaert – docent)

Vanaf september organiseren Karin van Daele en Leen Haesaert een totaal nieuw vak ‘Experience Lab’ in de afstudeeroptie Intercultural Relations Management van Office Management Mechelen. De tweedejaarsstudenten maken uit de eerste hand kennis  met de bedrijfscultuur in landen waarmee ze niet vertrouwd zijn.

Deze week stond China op het cultureel menu. Twee straffe madammen – oud-studentes van onze opleiding overigens – serveerden hun ervaringen. Stefanie Candela deed dat live. Ze was net voor een poosje terug in België.  Natalia Fijol was vanop duizenden kilometers toch heel dichtbij met de opnames die ze maakte over haar kledingzaak in Jiangsu. Bedankt dames: 谢谢 !!

In actie

Stefanie

Deze slideshow vereist JavaScript.

Natalia

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

I liked every single aspect of your presentation. Especially the way you structured your story by first telling us how hard it was in the beginning to adapt yourself and how you feel at home now.  It is a truly inspiring story. (Martin Vloeberghs- 2IRM student).

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: