Leve de herfst?!

Herfst is altijd een beetje dubbel: de natuur verstilt en dempt zijn tempo. Maar als student kan je niet altijd meegaan in dit trager ritme. Er staat jullie immers nog heel wat te doen in de herfstvakantie. Bekijk het zo: even weg van die schoolbanken, van dat druk-druk-druk gedoe. Een week lang geen trein meer te halen, geen hollen meer, geen tergend vroege wekker. Geniet van dit soort dagen. Rust wat uit, haal een frisse neus, ritsel met je voeten door de afgevallen bladeren. Zorg elke dag voor jouw verwenmomentje.

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: