Twee studenten op het rode plein

(Tekst door Gaëtane en Laurence)

Vijf dagen lang vertoefden wij, Gaëtane en Laurence, 2 studenten IRM in Moskou. Voor onze bachelorproef verzorgen wij tijdens het eerste semester het secretariaat van de European Journalism Training Association (EJTA)

EJTA?

EJTA is een organisatie bestaande uit docenten hogescholen en universiteiten uit heel Europa. Het algemene doel van EJTA is de opleidingen journalistiek voortdurend te verbeteren. Zij organiseren jaarlijks een conferentie. Dit jaar vond deze plaats in Moskou. Wij kregen de kans om dit unieke evenement bij te wonen. Natuurlijk hadden wij hier enkele taken. Zo waren we o.a. verantwoordelijk voor het notuleren tijdens de vergaderingen en voor het verzamelen van allerhande data.

Ervaring?

Het was heel boeiend om contact te leggen met docenten uit heel Europa. We hebben ook kennis kunnen maken met enkele Russische studenten.

Er mag natuurlijk ook “Fun” zijn!

Naast al dat werken was er ook tijd voor ontspanning en zijn we Moskou gaan verkennen: het Rode Plein, het Bolshoi Theater en het GYM stonden bovenaan op ons verlanglijst. We namen elke dag de metro.  Moskou is een echte aanrader!

Wij zullen deze unieke ervaring nooit vergeten!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: