Het klikt tussen mij en Click-it!

Tekst door @yelkavandeneede – tweedejaarsstudente Office Management

Als je mij 5 jaar geleden zou gevraagd hebben waar ik dan mee bezig zou zijn, dan zou het allesbehalve zijn wat ik nu doe. Mijn naam is Yelka, tweedejaarsstudente Office Management en sinds kort student-yelka2ondernemer.

In het zesde jaar van mijn secundair onderwijs, heb ik samen met enkele klasgenoten een minionderneming opgestart. We hadden een photobooth ontworpen, die gemakkelijk te vervoeren was en die we dan zouden opstellen op evenementen. Toen het einde van het schooljaar kwam, volgde ook de logische vraag: wat gingen we doen met dit ding?
Op dat moment nog niets…

Dit project bleef door mijn hoofd spoken in de jaren die volgden. Na veel wikken en wegen, heb ik dan toch de stap gezet om mijn getuigschrift Bedrijfsbeheer te behalen. Dit heb ik kunnen combineren met mijn opleiding Office Management!
Als keuzevak kon ik ervoor kiezen om een cursus buiten Thomas More te volgen en deze kans heb ik dan ook meteen genomen om mijn dromen om te zetten in de yelka1realiteit!

Het resultaat: Click-it. Een vernieuwde photobooth, die we helemaal zelf gemaakt hebben, om op evenementen te plaatsen. Als je nieuwsgierig bent naar het resultaat, kijk dan zeker eens op mijn website!

Momenteel verloopt alles heel goed. De klanten zijn telkens heel positief over het resultaat, vorige week kreeg ik zelfs de opmerking: “de photobooth was het gespreksonderwerp van de avond!”, en dat is de reden waarom ik dit zo graag doe. Ik word zelf gelukkig van foto’s nemen in de photobooth, maar ik word nog gelukkiger als ik er andere mensen in zie gaan en er stralend terug zie uitkomen!

 

Benieuwd naar mijn Click-it avontuur?
Check it out on Facebook & Instagram!
Yelka

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: