“Hej, hoe is’t?”

Knuffels, klinkende zoenen en joviale handdrukken. Onze derdejaarsstudenten vonden het duidelijk superleuk om elkaar weer te zien na hun stages. Onmiddellijk borrelden de stageavonturen op: verhalen over een gevarieerd takenpakket, soms hoge verantwoordelijkheden, knotsgekke situaties. Stages dichtbij huis of aan het andere eind van de wereld, in een grote multinational of met amper 2 collega’s. Iedereen is thuisgekomen met een pak ervaring, professioneel maar zeker ook op persoonlijk vlak.

De eerste échte contracten zijn voor sommige derdejaars ondertussen al ondertekend. Plannen voor verdere studies kregen meer vorm. Eén ding is zeker: het einde is in zicht, de eindmeet is ontzettend dichtbij en plots voelt dat toch een beetje vreemd. De proclamatie lonkt en het diploma van Bachelor Office Management ook.

Hun impressies over de stage vind je hier:

Deze slideshow vereist JavaScript.

Vandaag komen onze derdejaars samen lunchen en genieten we van overheerlijke pizza’s. Daarover lees je meer in onze volgende blog!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: