The final countdown

(Tekst door Sara Lenie, Ruben Ringoot, Alexandra de Keninck en Jasmien Van Reusel – studenten 1ste jaar Office Management)

Het is bijna zover. 10 mei 2017 komt vliegensvlug dichterbij. Zijn jullie ook zo enthousiast? Wij vast en zeker wel. Klik je vast voor een reis doorheen workshops en keynotes. Met “Job Factory – Design your job” willen we jullie een wervelende middag aanbieden en doen dromen over morgen!

Schermafdruk 2017-05-05 10.07.29Workshops

De Job Factory voorziet drie workshops: de “future self”, de vlucht van de toekomst én de digital detox.

My future self

In dit lokaal kunt u even tot rust komen en genieten van een hapje en een drankje. Heb je  vragen over je toekomst, of ben je gewoon benieuwd welke Job of The Future bij jou zou passen?

Laat je in deze workshop omver blazen en alle twijfels wegnemen. Want ook voor jou is er een job of the future, en wij zoeken die graag mee.

‘Flight to the future’

Deze workshop ontvangt je warm – aan boord van ons vliegtuig naar de toekomst. Onze air hostesses @lenka , @margo staan klaar om je in de watten te leggen. Piloot @chen en Co-piloot @jana verzekeren de veiligheid tijdens deze interessante en buitengewone reis.

Op het vliegtuig zal onze gastspreker Valerie Taerwe je inlijven in de toekomst van de digitalisering en hoe deze de jobs of the future zal beinvloeden.

Detox Yoga

Wil jij weten hoe verslaafd je bent aan je gsm en hoe jij er iets aan kan doen? Dan is deze detox yoga sessie zeker iets voor jou!. Data-expert Ruben neemt een test af die bepaalt hoe het gesteld is met jouw smartphone-verslaving. Terwijl hij je resultaat berekent, leidt Petra Ivens de sessie in en  neemt je mee doorheen de wereld van spanning en ontspanning.  Daarna kun je genieten van een fijne yogasessie onder vakkundige leidding van Sara, Alexandra en Jasmien.

Na de yoga krijg je het resultaat van je eigen test terug mee naar huis. Ben jij verslaafder dan je denkt? Of valt het allemaal wel mee? Ongetwijfeld iets om over na te denken

Keynotes

Naast deze workshops bieden we ook twee keynotes aan voor de namiddag. We wisten maar liefst vier toppers te strikken: Jef Staes en Jan de Coster. Beide heren zijn bezig met de job van de toekomst. Ze laten zich drijven door passie voor innovatie en creativiteit en vertellen je meer over de impact van digitalisering, het belang van ontspanning, rust in je hoofd …

Wil je erbij zijn…?

Dat kan nog! Schrijf je als de bliksem in en laat je onderdompelen in de jobs van de toekomst! We verwachten jullie alvast!

_ in naam van het hele organiserend comité van het eerste jaar Office Management @Thomas More Mechelen _

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: