Luisine in Taiwan?! Een unieke ervaring!

(Tekst door Luisine Delicia Pambo Coelho @Luludeliciac –  nagelezen door Julie Verduystert)

 

Begin februari vertrok ik naar Taiwan om 14 weken lang stage te lopen in het kader van mijn studies Office Management met afstudeerrichting Intercultural Relations Management.  Dat was een hele uitdaging voor mij omdat ik nog nooit op mijn eentje had gewoond. Ik kwam terecht in een andere wereld, de mensen praatten anders, zagen er anders uit en leefden gewoon anders dan wat ik gewoon was. Van een aanpassing gesproken!

Dubbele stage bij het European Union Centre en de European Chamber of Commerce @Taiwan

Schermafbeelding 2019-06-19 om 09.18.52

 

Tijdens die 14 weken ver weg van huis,  liep ik dubbel stage in Europese organisaties. Ook al was ik enerzijds volledig ondergedompeld in het dagdagelijkse leven van de Aziatische cultuur,  mijn werkomgeving zorgde tegelijkertijd voor een thuisgevoel.

Mijn eerste stage was bij de EUTW (European Union Centre in Taiwan) gericht op cultuur en academie, mijn tweede stage was bij de ECCT (European Chamber of Commerce in Taiwan) gericht op business & bedrijven.

Een avontuur, een aanrader

Mijn buitenlandse ervaring is mijn mooiste avontuur ooit. Ik heb zo veel waardevolle eigenschappen kunnen ontwikkelen, zoals tolerantie, empathie, zelfstandigheid. Ik raad een buitenlandse stage zeker aan iedereen aan!

Schermafbeelding 2019-06-19 om 09.18.40

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: