Student hotspots Mechelen

Geschreven door Anne-Sophie Halsberghe – 2de jaarstudent – Organisatie & Management – Events4business

Mechelen saai? Dat zeker niet, deze stad bruist van de gezellige koffiebars en budgetvriendelijke restaurantjes. Veel van de studenten denkt dat er enkel iets te doen valt in de bruisende steden zoals Antwerpen, Leuven of Brussel. En inderdaad Mechelen is een van de kleinere steden, maar daarom niet minder levendig. Met deze blog hopen we de startende student warm te maken om toch in Mechelen te komen studeren.

01.Sister Bean

Vismarkt 26 – 2800 Mechelen

instagram: @sisterbean Facebook: sister bean mechelen

Dit is een pareltje onder de Mechelse bars. Niet alleen vind je er heerlijke koffie, blijf zeker ook zitten voor lunch. Wie zoals ons gek is op brunchen kan bij Sister Bean op maandag geregeld aanschuiven aan het heerlijke buffet.

02. Beans

 Ijzerenleen 37 – 2800 Mechelen

instagram: @beansmechelen Facebook: beans Mechelen

Aan koffiebars geen gebrek in het Mechelse. Maar laat je niet misleiden door de naam, want naast een kop koffie vind je bij Beans ook een uitgebreid thee-assortiment en zelfs ontbijt en lunch. Zo zijn er yoghurt bowls, salades en wraps te verkrijgen.

03.Noen

Leermarkt 24 – 2800 Mechelen

instagram: @denoen

Noen is de grote zus van MLKSHK Bar. Deze ontbijt- en lunchplek  heeft niet alleen een fantastisch interieur, maar ook een groot aanbod van lekkers. Bij mooi weer kan je aanschuiven aan de lange tafel op hun mooie binnenplaats.

04. Bar Klak

 Schoenmarkt 5/6 – 2800 Mechelen

instagram: @barklak Facebook: bar klak

Koffie, thee, apero, je vindt het allemaal bij Bar Klak. Het klein aantal zitplaatsen maakt deze hotspot extra gezellig, mede dankzij het leuke interieur. Je kan er naast een uitgebreide drankkaart ook terecht voor kleine tussendoortjes ’s ochtends en ’s middags die je allemaal on-the-go kan meenemen.

05. Hawaiian Pokébowl

IJzerenleen 23, 2800 Mechelen

instagram facebook website

Poké bowls zoals ze bedoeld zijn. Altijd vers en met een glimlach voor je gemaakt. Ze maken alles zelf. Zo blijven ze betaalbaar voor iedereen. Superfast superfood, eigenlijk. Zo verandert Hawaiian de toekomst van fast food.

06. Koffiebar Mimi

Bruul 131, 2800 Mechelen

Instagram: @mimi-mechelen

Deze kleine koffiebar serveert de beste espresso van ’t stad. Ook vind je er heerlijke taartjes en zijn er voor de liefhebbers steeds de gekste toppings bij de koffie.

Hopelijk hebben jullie nu allemaal super veel zin gekregen om een van deze plekjes te gaan bezoeken, wij in ieder geval wel 🙂 Ook benieuwd naar welke leuke studeerplekjes Mechelen jullie kan bieden, neem dan zeker een kijkje naar deze blog via onderstaande link

See you guys soon !

Anne-Sophie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: