Buitenlandse stage en uitwisseling @Taiwan

(tekst door Bethany Pang – nagelezen door Julie Verduystert)

Dag iedereen!

Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Bethany, een derdejaarsstudente Office Management met afstudeerrichting IRM aan Thomas More Mechelen.

Schermafbeelding 2019-04-05 om 09.00.42

Ik heb mijn studies van het eerste semester in Taiwan doorgebracht aan de Nationale Universiteit. Tegelijkertijd heb ik daar ook een 90-uren stage gelopen bij het bedrijf Soda Labs. Om eerlijk te zijn; het was een zeer drukke periode, maar wel een fantastisch avontuur. Intussen woon ik al meer dan 7 maanden in Taiwan.

Schermafbeelding 2019-04-05 om 09.00.35

Ook interesse in een buitenlandse uitwisseling en/of stage? Toegegeven: het gooit je leven met momenten helemaal overhoop. En soms is het onnoemelijk druk-druk-druk, maar het is zeker de moeite waard. Aarzel dus niet om deze kans met beide handen te grijpen! Het is een once-in-a-lifetime ervaring.

Neem gerust contact met me op voor meer info of hulp.  Je kan mij altijd bereiken via Facebook (Bethany Pang) of Instagram (bethany_khey).

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: