Duik je mee in de toekomst met ons?

 

Jihaaaaaaa! Wij tellen af want het is bijna zo ver. Op 16 mei 2018  is het de 3de editie van de Job Factory! Het thema van dit jaar is “Time Travel“. We nemen je met andere woorden mee doorheen de tijd en reizen naar de toekomst – hola naar de toekomst. Hoe gaan trends die we nu al in onze maatschappij zien, evolueren? Welke nieuwe jobs zullen ontstaan omdat de technologie zo ver gevorderd is dat robots het werk van mensen overnemen?

In interactieve workshops stellen wij, studenten, 2 jobs van de toekomst aan jullie voor Een HR manager kennen jullie zeker al wel, maar wij maken er een Human&Robot manager van! Generaties wisselen elkaar sneller dan ooit af. Generatie X, Y, Z, de millennials … noem maar op. De Generation Matchmaker zorgt voor de perfecte match tussen die verschillende generaties. Verder hebben we een gastspreker om je uit te dagen en voorzien we lekkere hapjes en drankjes voor iedereen.

Lees gerust ter inspiratie nog de na verslagen van eerdere edities editie 2016 en 2017

Succesformule voor, door en met studenten

Schermafdruk 2018-04-28 10.51.48

Ook deze derde editie van de “Job Factory” hebben wij, de eerstejaarsstudenten van Office Management @Thomas More Mechelen, helemaal alleen in elkaar bestoken. Een hele uitdaging om vanuit het niets zomaar een écht evenement te maken. We laten jullie dan ook graag kennismaken met onze visie op de jobs van de toekomst.

Welkom!

We richten ons tot bedrijven, leerkrachten, studenten, docenten en toekomstige studenten die deze toprichting misschien wel willen gaan studeren. Het hele Office Management-team is al volop bezig met de voorbereiding en staat te popelen om je te ontvangen. Enne…vergeet zeker ook niet mee te doen aan onze win actie!

Er staan 2 workshops op de planning:

  • Generation Matchmaking: Leer hoe zowel skills als jouw persoonlijkheid aan jouw job kunnen gekoppeld worden, zodat jij je, als jongere generatie in een bedrijf, goed in je vel voelt. Nikolaas Bellens van Kazi stelt jou een tool voor die voor die perfecte match zorgt.
  • Human&Robot Manager. Hoe zullen robots en mensen samenwerken in één bedrijf? Fred Versyck van BrightKnight is dagelijks met de integratie van robots op de werkvloer bezig en vertelt je hier graag meer over.

Keynote Speaker is Clo Willaerts, Freelance Digital Marketing Expert. Zij volgt de laatste nieuwe ontwikkelingen van media en digitale technologie op de voet en bestudeert de impact ervan op de maatschappij.

Ben je benieuwd geworden? Super! Je kan je inschrijven via deze link 

PRAKTISCH

Het evenement is volledig gratis – dankzij de sponsoring die we als studenten in Mechelen hebben kunnen verzorgen. Mis deze unieke kan dus niet 🙂

Inschrijven doe je via deze link 

PLACE & TIME:

    woensdag 16 mei 2018 – 14-18u (deuren open om 13u30)Campus Lucas Faydherbe (Zandpoortvest 16, 2800 Mechelen)

 

We verwachten je… De toekomst komt eraan 🙂

Instagram: @office_management_tm

Facebook:  Office Management Thomas More

Twitter: https://twitter.com/WeAreOfficeMgt

YouTube: https://www.youtube.com/user/ThomasMoreBE

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: