Hoedje af voor …

(Tekst door @LeenHaesaert – docent)

Alexia, Andra-Maria, Annelies, Anouchka, Bjarne, Caro, Dideke, Elena, Elise, Inne, Jessie, Jonathan, Kasper, Kassandra, Larissa, Lisah, Maaike, Matthias, Morag, Nathalie, Nikita, Robin, Saar, Sarah, Stefani, Tycho, Valerie, Zahra. 

Het zit erop! Jullie zijn afgestudeerd!! Eerst en vooral: een dikke, dikke proficiat aan ieder van jullie.

Le moment suprême

Het was hartverwarmend, dat plechtige moment waarop jullie één voor één jullie diploma in handen kregen. Al jullie supporters zaten te glunderen op hun stoel: jullie ouders, vrienden, broers en zussen. We spotten zelfs een echtgenoot en kinderen!  En wij, docenten, hadden een glimlach van ons linkeroor naar ons rechteroor!  Jullie zijn nu bachelors Office Management.  Klaar, méér dan klaar voor de arbeidsmarkt. Of om verder te studeren. Ba–che–lor. Af–ge–stu–dééééérd.  JULLIE! Dit hier neerschrijven doet ons iets.

And with full trust

Genoeg gekneed, gecoacht, gebrieft, gefeedbackt. We laten jullie gaan.  Vol trots. En vooral: vol vertrouwen. We zijn er ook stiekem gerust in dat zelfs de vakken waar je dat ietsiepietsie minder belangstelling voor kon opbrengen, ooit toch van pas zullen komen.

Geen vaarwel maar tot ziens

Kom gerust zomaar eens binnenwippen of laat iets van je horen via Twitter, Facebook, LinkedIn, een telefoontje of mailtje. We zijn benieuwd naar jullie (wilde en minder wilde) verhalen. Je bent en blijft van harte welkom op onze campus. Misschien kom je binnenkort wel jouw expertise met de nieuwe studenten Office Management delen? We zijn benieuwd. Verwacht alvast onze uitnodiging op de eerstvolgende alumni-activiteit.

Het ga jullie goed! Wij zullen jullie missen!

Even nagenieten …

Met dank aan Yoni Verschueren en Anneliese Messens voor de foto’s.

Welkom op de proclamatie!

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Toespraken van Christina Hermans (opleidingsmanager), Martine Michiels (docente), Tim Nagels (Microsoft) en Tycho Torfs (student).  Muzikale intermezzo’s van Not Really Jack met Bart Vergauwe en Bouke Cools.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Diploma-uitreiking en … applaus!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Afstudeerhoedjes gooien

Deze slideshow vereist JavaScript.

Schermafbeelding 2017-06-14 om 19.32.45

 

Een gedachte over “Hoedje af voor …

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: