De zomer is van jullie!

Vandaag begint officieel de zomer. Maar zomeren doet het al een hele tijd. En hoe! De examenperiode is zo al afzien, maar de afgelopen dagen droop het zweet er ook letterlijk af. Jullie deden een mega-inspanning met dit tropische weertje!  Hopelijk zijn jullie al volop aan het genieten als jullie dit lezen, samen op een terrasje of ergens waar je verkoeling vindt.

frog-830869_640

Of wat denk je van dit: het wereldfestival Ottertrotter in het Mechelse Tivolipark? Echt iets voor jullie, studenten Office Management, want jullie houden van talen, culturen en …. feesten.  Noteer alvast zaterdag 24 en zondag 25 juni in jullie agenda. De Zomer is van Mechelen wordt dan afgetrapt met swingende, multiculturele muziek. Kan je een betere manier bedenken om je studies “feestelijk” te vergeten? De eerste avond staat helemaal in het teken van ontspannen en zuiderse vibes: samba en salsamelodieën overgoten met cocktails en foodtruck-lekkers uit alle windstreken. Waarom het ver zoeken? Mechelen, je studeert er, je leeft er… De zomer is helemaal van jullie!!!

party-people-1644799_640

PS Een plonsje achteraf kan natuurlijk ook nog altijd. Go for the full package! Meer weten? Check this: dezomerisvanmechelen.be

 

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: