Ursulinen Mechelen – Thomas More: een match!

(Tekst door Leen Haesaert – docent – @leen.haesaert)

Extra belevingsdag

Net voor de paasvakantie verwelkomde Thomas More de 5e-jaars van de ASO- en TSO-richtingen van Ursulinen Mechelen voor een maxi-belevingsdag. Het ging om net geen 200 leerlingen die met hun studiekeuzetraject gestart zijn en nu al graag zo breed mogelijk informatie over verder studeren willen krijgen.

Geproefd …. gesmaakt!

Het was de perfecte kans om al onze opleidingen en campussen maximaal in de verf te zetten. Elke leerling kon deelnemen aan twee workshops naar keuze, één in de voormiddag en één in de namiddag. Onze eigen opleiding scoorde met de volgende workshops: Change is all around en Netwerken over de grenzen heen. We hadden de gedroomde leerlingen voor ons.  Van een match gesproken…

Rondleiding

Thomas More is zo veel méér dan lessen en workshops. Je studeert er niet alleen, je lééft er ook.  Coole hoekjes, inspirerende lokalen, chille werkplekken en een fantastische cafetaria; ook dàt is Thomas More.  De leerlingen wisten niet wat ze zagen. Neem nu de boardroom. De leerlingen van de Ursulinen vielen binnen, midden in de vergadering van onze eerstejaarsstudenten voor hun project ‘The Job Factory’. Ze konden zo de sfeer opsnuiven van onze opleiding.

DSC_0160
De leerlingen van de Ursulinen Mechelen voelen zich nu al thuis in de boardroom!

Tot gauw!

Al stappend door de Kruidtuin, op weg naar een pak friet en drankje, voelden we het al kriebelen om aan deze leerlingen te mogen les geven. Vandaar: heel graag …. tot gauw!!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: