Lucky me!

(tekst door Jasmien, eerstejaarsstudent Office Management)

Toen ik de vraag kreeg of ik als kersverse Office Management student en gepassioneerd schrijfster een blog wilde schrijven, hoefde ik geen vijf seconden na te denken: Natuurlijk wil ik dat! Laat ik me mezelf even voorstellen, ik ben Jasmien. Ik ben 20 jaar oud en sinds september ben ik trotse student Office Management aan Thomas More Mechelen.

Waarom Thomas More?

Ik heb eerst beslist welke opleiding ik zou willen doen, en Office Management in Thomas More stond zeer hoog aangeschreven.  Ik ben dan naar de opencampusdag in Mechelen gekomen en ik voelde me meteen thuis. Yep, ik heb me de dag zelf nog ingeschreven. En oh ja, een foto met robot Tommy mocht niet ontbreken uiteraard, want daar hing een wedstrijd aan vast…

Lucky me!13221546_10206467209383579_418917508621336347_n

Whaaaaaaaaaat?!?! Ik heb gewoon de wedstrijd van de Job Factory gewonnen, mijn foto met Tommy had de meeste likes! Ik ben officieel uitgenodigd op het event, waar de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Op het evenement verneem ik dat de eerstejaars studenten dit zelf in elkaar gebokst hebben, en dat ze dit helemaal ‘from scratch’ deden, ik ben onder de indruk. Ik krijg een goodiebag en een bon voor de Escape room, dat valt zeker in de smaak. Dankjewel Thomas More, tot in september!

Eerste dag op Thomas More

Op de eerste dag werd ik meteen begroet door de vrienden die ik gemaakt had op de ontmoetingsdag de week ervoor. We komen meteen voor een uitdaging te staan: een hele dag les in het Engels! ’s Avonds is er nog de Kick-off, een soort mini-festival waarop de studenten verenigingen de nieuwkomers proberen te overtuigen zich te laten dopen en zo toe te treden tot de vereniging. Een leuke, maar vermoeiende dag  vol nieuwe indrukken.

Guess what??

17238406_10208701860808468_2090210664_n

De opleiding Office Management had onlangs nog een goede reden voor een feestje: de lancering van deze blog! Dit feestje ging gepaard met een fotobooth en een pannenkoekenbak. Het was super gezellig en iedereen kreeg een presentje mee naar huis. En ja hoor, ik viel alweer in de prijzen, want ik vond het golden ticket in mijn presentje. Ik heb samen met een vriendin genoten van de prijs: 2 filmtickets.

Hoe ervaar  ik Office Management?

Ik ben nog steeds even enthousiast als de dag dat ik me inschreef. Nog geen seconde heb ik spijt gehad dat ik voor Office Management gekozen heb. De opleiding is me op het lijf geschreven. Het is af en toe hard werken, maar waar een wil is, is een weg. Het is een leuke en gevarieerde richting en je kunt er veel kanten mee uit.

Ondertussen ben ik zelf deel van het team dat de Job Factory 2017 op poten aan het zetten is, en ik kan je eerlijk zeggen: 10 mei wordt een topdag, check it out!
Ik kijk er naar uit om nog meer van deze leuke projecten te doen en dingen bij te leren.

Mijn eigen boek14446199_1803236066589079_1295046982169697158_n.png

Op 19 september 2014 kwam een droom van mij uit. Mijn eerste eigen boek, 17 en buitengewoon, werd gepubliceerd bij Uitgeverij Boekscout.nl.Het is een fantasy boek over twee meisjes die, net als ik toendertijd, 17 worden. De meisjes zijn jarig op dezelfde dag en daardoor dus niet de beste vriendinnen, maar als er op beide verjaardagsfeestjes rare dingen gebeuren beseffen ze dat ze elkaar misschien toch meer nodig zullen hebben dan hen lief is. Een boek over onverwachte vriendschap en hoe niets is wat het lijkt.

Benieuwd?

Heb je vragen over de opleiding? Geef gerust een seintje.
Ciao!
Jasmien

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: