Ik verbeter de wereld!

(Tekst door Tycho Torfs – @TychoTorfs)

tycho

Social media manager

Voor mijn bachelorproef werk ik momenteel als social media manager bij Comundos. Dit is een jonge vzw die zich inzet voor de groei van mediawijsheid in kansarme gemeenschappen. We zorgen ervoor dat mensen daar hun verhaal kunnen delen met anderen wereldwijd. Zo krijgen zij ook een stem in de interculturele dialoog. Dit werk leunt niet alleen perfect aan bij de opleiding. Het geeft me ook veel voldoening om samen te werken met mensen die ernaar streven om van de wereld een betere plaats te maken.

Vul je CV aan

Eén van de grote voordelen van de opleiding Office Management is dat je regelmatig met bedrijven in contact komt. Je krijgt de kans om verschillende stages te lopen. Op die manier kan je jouw cv al mooi aanvullen met relevante werkervaringen, wat absoluut een meerwaarde is wanneer je later op de arbeidsmarkt terecht komt.

Internationaal

Ik koos als afstudeerrichting voor Intercultural Relations Management. Werken in een internationale omgeving  is immers één van mijn grootste ambities. Door deze keuze moet ik tijdens het allerlaatste semester ook verplicht in het buitenland stage lopen. Ik kijk daar enorm naar uit.

Join me!

Ben je benieuwd naar mijn project? Kijk dan zeker eens naar de site van Comundos. En wie weet, verander jij binnenkort ook de wereld…

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: