Wat als… je het studeren even beu bent?

(Tekst door Laura Storms – @Lauraa_Storms – student)

Om het goed te doen op school, moet je natuurlijk wel wat (veel) tijd besteden aan het maken van taken en het bijhouden van de leerstof. Dat betekent echter niet dat je niet meer kan ontspannen. Het zal je ongetwijfeld niet verbazen dat er nog andere manieren zijn om te ontspannen dan urenlang naar je laptop te staren.  

Als het kriebelt moet je sporten!

Één van de beste manieren om even alle stress en spanning uit je lijf te schudden, is om te gaan sporten. Heb je niet de tijd om elke week te sporten of kan je niet kiezen tussen al die sporten? Dan is de Sportkaart een goed idee. Je hoeft de kaart slechts één keer aan te kopen op school. Je kan dan een jaar lang terecht in zeer veel verschillende sportclubs in verschillende steden in Vlaanderen. Of je nu wilt gaan trampoline springen, boogschieten, bowlen of discoschaatsen of gewoon elke week iets anders wil doen, dat kan!

schermafbeelding-2016-12-11-om-18-52-41

De Sportkaart kost slechts €15 voor een academiejaar en is verkrijgbaar bij de studentenvoorzieningen in elke Thomas More campus.

http://www.thomasmore.be/sportkaart

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: