De klant centraal… in een les op verplaatsing

schermafdruk-2016-11-07-20-49-31Thomas More meets THoCC

(Tekst door Bjarne Meskens – @BjarneMeskens – student 3e bachelor Office Management)

Thomas More staat voor trendy hogeschool die mee evolueert met de laatste nieuwigheden. Onze slogan is dan ook niet voor niets “Expect More”. Maar hoeveel meer is “meer”?  Wel, wat denk je van… les op verplaatsing?

Klanten-interactie?

In september 2016 krijgen wij (keuzetraject Customer relations) te horen dat we een vak “klanten-interactie” hebben. Het vak wordt bovendien gegeven door de mensen van THoCC. De mensen van… watte?

THoCC…?

Nog nooit van gehoord? Ik ook niet. Staat blijkbaar voor The House Of Contact Centers. Dit Mechelse bedrijf (Veemarkt) is  gespecialiseerd in het management en de opleidingen voor contactcenters.

schermafdruk-2016-11-07-20-49-54Sinds dit jaar zijn ze ook officiële “Partner in Education” van Thomas More Hogeschool. Geen betere plek dus om als student te leren omgaan met klanten. En geloof ons, er komt wat bij kijken! 

schermafdruk-2016-11-07-20-49-44

Dat ik niet de enige ben die zo enthousiast is, blijkt uit wat mijn medestudenten hier schrijven

@Cédric Dawance

Onze lessen bij The House of Contact Centers zijn uniek! Wat een ervaring: les volgen binnen een bedrijf en zaken aangeleerd krijgen vanuit dat bedrijfsbeeld. Het is elke week plezierig om terug naar THoCC te gaan. Theorie omgezet in de praktijk, een kans die je niet mag laten liggen!

@Caro Van Roy

Het is superinteressant om bij THoCC les te volgen. Cris is een supertoffe en enthousiaste madam die ons alles wil bijleren over de dagdagelijkse werking van een contact center. Ik kijk er elke week naar uit, omdat we met zo veel nieuwigheden en vakterminologie kennis maken. Veel van deze zaken ga ik zeker onthouden voor op de werkvloer!

En wat in de rest van het vak?

We leren bij “klanteninteractie” niet enkel de basisbegrippen van “contact center management“, maar gaan ook kijken naar hoe het in de praktijk allemaal werkt. Naast onze lessen bij THoCC, nemen ze ons op sleeptouw  bij het contact center van Eneco. Bovendien krijgen we een gesigneerd exemplaar van het boek “Contact Center Management: van klachtendienst naar value center” door Jan Smets en staat ons nog een bezoek  aan het contact center van Ikea te wachten.

Nou… deze nieuwe samenwerking vinden wij alvast een groot succes!

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: