Tijd voor een bloemetje #AssistantDay

(Tekst & Vlog: Studente Laura Storms )

Schermafdruk 2018-08-01 17.15.08Het lijkt al even geleden, maar 19/4/2018 was het Secretaressen dag. Zeg echter nooit zomaar ‘secretaresse’ tegen deze lichting “Managements Assistants” :-). We make it happen – en dat mag je gerust letterlijk nemen.

In mijn laatste jaar “Office Management Mechelen” deed ik mijn stage bij Secretary Plus. Ik kreeg er de kans om te helpen op het “Assistant Day event”.

“Assistant Day” is een evenement om alle personal assistants, management assistants, enz..  te bedanken voor het vele harde werk van het afgelopen jaar.

Dat doen ze bij Secretary Plus in stijl – met sprekers zoals Nic Balthazar en Marc Herremans, maar ook een surprise van Martine Reyners (die iedereen aan het zingen kreeg, écht). Daarnaast waren er uiteraard ook enkele momenten voor de assistants om bij te babbelen en, ook belangrijk, lekker te eten!

Ik vond het alleszins een super leuke dag en ik ben héél blij dat ik hier deel van mocht uitmaken! Benieuwd hoe de dag er écht aan toe ging? Bekijk dan de vlog die ik maakte!

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: