Stefanie Maris

stefanie_maris-1

Ik vond onmiddellijk een job na mijn studies! Office Management is echt een aanrader!

Facts

    • Afgestudeerd in 2012, traject People management

 

    • Klantendienst van Otto Office

 

    • Sibelga voor het Frans en assistent bij Allianz Global Assistance

 

  • Nu: Mid Project Assistant bij  Secretary Plus Outsourcing Solutions

Huidige job20161212_220512-1

Ik werk op verschillende projecten voor Secretary Plus Outsourcing Solutions. Momenteel ben ik nog werkzaam bij mijn eerste project voor Air Products in Vilvoorde. Ik werk daar op de Customer Service en sta in voor de bestellingen van gassen, het opvolgen van bestellingen, behandeling van klachten enz. Normaal  gezien loopt mijn contract bij Air Products binnenkort af. Ik weet nog niet wat mijn volgende project zal zijn, maar ik weet wel dat het weer een nieuwe uitdaging wordt.
Wat mij vooral boeit in deze job is de afwisseling, je komt terecht in verschillende bedrijven en afdelingen en kan zo een beter beeld krijgen van de arbeidsmarkt. Ik hoop zo ook ooit mijn droomjob te vinden.

 

Opleiding

De grote meerwaarde van de opleiding ligt in het feit dat je een beetje van alles leert. Het is de ideale voorbereiding op een eerste werkervaring.  Als je met mensen uit andere opleidingen samenwerkt, merk je duidelijk het verschil. Zo herinner ik me nog de lessen Intertaal waar we leerden om vlot over te schakelen van de ene taal naar de andere. Dat heb je echt nodig als je bijvoorbeeld een meeting hebt met Nederlands- en Franstaligen.
Niet onbelangrijk: de opleiding heeft mij ook 4 vriendinnen voor het leven opgeleverd. We zien elkaar nog steeds 4 tot 5 maal per jaar.

Advies

Als je een veelzijdige studierichting zoekt die je op de arbeidsmarkt veel mogelijkheden biedt, dan moet je absoluut voor Office Management kiezen.

Ik was amper 2 dagen afgestudeerd en ik had meteen al een eerste job.

Stefanie Maris

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: