Pauline Meuwis

AAEAAQAAAAAAAAVFAAAAJDU0NTc1YmIzLTA0YzItNDNiNy04NzFmLTQ5ZTFmYzJiZjU4Nw
Binnen mijn functie moet ik veel dingen helpen organiseren, waaronder vergaderingen/beurzen/personeelsfeest/… Mijn organisatorische skills die ik ontwikkeld heb tijdens de verschillende internationale projecten binnen deze opleiding zijn hierbij zeker een meerwaarde!”


Facts

Afgestudeerd in 2016, verkort traject Office Management

pauline.pngNa het behalen van mijn Bachelor diploma in Bedrijfsmanagement aan de UCL voelde ik dat ik nog niet helemaal klaar was voor het bedrijfsleven. Ik ging dus meteen op zoek naar een tweede opleiding die nog een meerwaarde en een uitdaging voor mij kon betekenen. Tijdens deze zoektocht werd mijn aandacht al snel getrokken door het verkorte traject in Office Management.  Deze opleiding bood in één jaar tijd alles aan waarin ik mij nog verder wou ontwikkelen: talen, ICT, interculturaliteit, Human Ressources en stage ervaring.

Huidige job

Oresto Horeca beurs.jpgMet dit extra diploma op zak voelde ik dat ik wél helemaal klaar zou zijn om de bedrijfswereld te betreden. En ja hoor, niets is minder waar, sinds oktober 2016 werk ik als Management Assistant bij Oresto Food Partners, de grootste aankooporganisatie binnen de Belgisch-Luxemburgse, professionele horecamarkt.

Ik werk voor een nationaal bedrijf werk en dus is het heel belangrijk om de klanten en leveranciers zowel in het Nederlands als in het Frans vlot te kunnen verder helpen. Ook moet ik af en toe internationale leveranciers in het Engels te woord staan.

Opleiding

Door de opleiding Office Management heb ik de kans gekregen om mijn talen te versterken. Naast deze talen heb ik persoonlijk ook heel veel bijgeleerd wat betreft ICT. Ik moet nu iedere dag werken met Outlook, Word, Excel, PowerPoint… en ik ben dan ook blij dat ik nu alle kennis en vaardigheden die ik hierin heb ook dagelijks kan toepassen in de realiteit.

Pauline

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: