OMG … We did it!

tekst door laatstejaarsstudente Laura Storms

Het semester zit erop. Oef.

De voorbije maanden waren één grote rollercoaster van projecten, lessen, taken, maar bovenal ervaringen. Drie projecten in 12 weken en dat in combinatie met onze laatstejaarsvakken, ik viel net niet van mijn stoel toen ik dat hoorde. Paniek en stress heersten in de hele klas, nog voor we goed en wel wisten wat dat zou inhouden. Yep, de bachelorproef Office Management was gestart.

Van oktober tot december kreeg ik 3 projecten om te managen: het eerste project was gericht op het organiseren van een evenement. Zo heb ik samen met mijn medestudenten Cédric en Yannis de Job Factory stand georganiseerd op de Talentenmarkt van Voka Mechelen op 7 december op onze Campus Kruidtuin.
Check this out:

Het tweede project was gericht op mijn afstudeerrichting, Customer Relations Management, en mijn laatste project was een opdracht in samenwerking met een andere opleiding van Thomas More Mechelen. Bij mij was dat Marketing en Internationaal Ondernemen.

Deze projecten zijn unieke kansen want je krijgt de mogelijkheid om samen te werken met echte bedrijven en je mag eigen beslissingen nemen, zonder dat een docent je zegt wat en hoe je het moet doen. Dit betekent echter niet dat er geen bloed, zweet en tranen aan te pas komen (gelukkig iets minder bloed 🙂 ).

Leren jongleren

Alle projecten combineren, les volgen en bijhorende taken maken en ook af en toe nog wat slapen en eten, het is niet altijd evident. Maar we hebben het er allemaal heelhuids vanaf gebracht en vliegen nu ‘vollen bak’ in de blok, want in januari hebben we… examens. En oh ja, eind januari presenteren we ook nog de resultaten van onze drie projecten in het Frans of Engels aan een jurypanel uit het werkveld. Op naar de volgende rollercoaster dus. Maar eerst… Kerst en Nieuwjaar vieren om even te bekomen. Oef.

 

Merry X-mas!
Laura Storms

Met dank aan onze sponsors

 

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: