Office Management in één jaar tijd…

Tekst door Dorien Put, Bircan Kozelo en Pauline Meuwis, oud-studenten van het verkort traject Office Management

Een jaar geleden studeerden Dorien, Bircan en Pauline af aan het verkort traject Office Management. Voor ze aan het verkort traject begonnen, hadden ze al een diploma op zak maar ze wilden graag nog een extra uitdaging voor ze zouden gaan werken. Na één jaar op onze campus in Mechelen haalden ze hun bijkomend diploma Office Management.
Dikke proficiat!
Benieuwd wat ze nu aan het doen zijn? Je leest hun avonturen hier:

Bon dia uit Kaapverdië!

Zonnige groetjes uit het verre Kaapverdie, waar ik voor 8 maanden woon en werk als TUI rep op het prachtige eiland Boa Vista.
Mijn interculturele skills die ik tijdens het verkort traject Office Management heb verkregen komen hier goed van pas, want ik werk samen met personen van over de hele wereld. Ook de vele talen die ik heb kunnen leren zijn hier een enorme troef.
Iedere dag gebruik ik mijn kennis van het Engels, Frans en Spaans. Zo zie je maar dat dat extra diploma je zeker een stapje verder in de wereld kan brengen! 😉
Dorien

Groetjes van Deloitte Belgium!

AAEAAQAAAAAAAAdkAAAAJDNkNGY2NWM2LTI2M2QtNDUxMS1iN2Q0LThlMWFiMDcxNTk2NADankzij mijn verkort traject in Office Management werk ik momenteel bij Deloitte als Junior Management Assistant. Deloitte is een internationaal bedrijf waar ik samenwerk met verschillende mensen en culturen. Hierdoor is het ook een leuke opportuniteit om verschillende talen te spreken die ik verder heb kunnen praktiseren tijdens mijn verkort traject. Mijn stage was de perfecte proef om ervaring op te doen en het echte werkleven te verkennen. Voel je jezelf nog niet echt klaar om te werken? Dan kan een verkort traject in Office Management je zeker verder helpen om ervaringen op te bouwen en meer kennis op te doen op de werkvloer. Een extra diploma maakt je rijker aan ervaringen door de boeiende lessen en stages.
Bircan

Hello Oresto!

Sinds oktober 2016 werk ik Oresto Horeca beursals Management Assistant bij Oresto Food Partners, de grootste aankoop organisatie binnen de Belgisch-Luxemburgse, professionele horecamarkt. Met klanten en leveranciers praat ik vooral Nederlands en Frans maar ook soms Engels. Door het verkort traject Office Management heb ik de kans gekregen om mijn talen te versterken. Naast deze talen heb ik ook heel veel bijgeleerd wat betreft ICT. Ik moet nu iedere dag werken met Outlook, Word, Excel, PowerPoint… en ik ben blij dat ik nu alle kennis en vaardigheden die ik hierin heb ook dagelijks kan toepassen in de realiteit.
Binnen mijn functie moet ik veel dingen helpen organiseren, waaronder vergaderingen/beurzen/personeelsfeest/… Mijn organisatorische skills die ik ontwikkeld heb tijdens de verschillende internationale projecten binnen deze opleiding zijn hierbij zeker een meerwaarde! Pauline

We wensen al onze verkorte trajecters nog heel veel succes!
Heb je zelf ook al een diploma op zak maar kriebelt het om nog wat meer praktijk ervaring op te doen? Kom dan gerust naar onze open campusdagen in Mechelen of neem een kijkje op onze website.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: