Let’s get started!

De tijd is zo gevlogen… Ik kan me nog herinneren dat ik me inschreef voor Office Management vol moed en motivatie, maar dat de tijd zo snel ging gaan kon ik me niet inbeelden. Nu zit ik al in mijn derde en laatste jaar!

Wie laatste jaar zegt, zegt bachelorproef! Er zijn niet 1, niet 2, maar 3 projecten waar we dit semester aan werken! Dat was even paniek; hoe ga ik alles inplannen? In welke groepjes zal ik terechtkomen? Ga ik dit wel halen? Maar hoe meer de weken voorbijgaan, hoe meer de projecten vorm krijgen en dat geeft nog meer motivatie!

Zo heb ik vorige week het ondernemerscongres ‘Let’s Get Started – Be your own boss’ georganiseerd samen met mijn medestudenten Jessica, Nenwe en Yelka.


“Let’s get started” is een jaarlijks congres van Thomas More in samenwerking met onze Partners in Education BNP Paribas Fortis en VOKA Mechelen waarop studenten van Thomas More Mechelen en Antwerpen zich gratis kunnen inschrijven om meer te weten te komen over ondernemen, zelfstandige worden, je eigen zaak opstarten,…

Dit jaar waren er eerst inspirerende getuigenissen van Curling Zemst, de Kuub en Food4Inspiration en een panelgesprek met de 3 gastsprekers waarbij de studenten  vragen stelden via een Twitterwall.

Na de getuigenissen stond er een waaier van interessante break-outs op het programma zoals bijvoorbeeld “Ondernemen in de praktijk” of “How to start a succesful business”. We sloten de namiddag af met een netwerk receptie.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het congres was een succes, meer dan 200 studenten namen deel! Ook de feedback van Talia Leysen, Specialist Jongeren en onze contactpersoon bij BNP Paribas Fortis, was lovend:

“Ik wil jullie toch graag nog even persoonlijk bedanken voor het organiseren van het starterscongres. Ook mijn collega’s waren aangenaam verrast over de vlotte toewijzingen van de lokalen, het feit dat alles daar klaarstond en het onthaal. Het plenaire gedeelte verliep eveneens moeiteloos, het was super!”.

De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar ze zijn het zeker waard! Volgend semester ga ik op derdejaarsstage en daarna is mijn diploma in zicht. Ik zal deze school verlaten met een bagage vol onvergetelijke herinneringen, nieuwe vrienden en een heel leerzame opleiding. Maar eerst ga ik me concentreren op mijn lessen en examens van dit semester en jawel, op de 2 andere projecten van mijn bachelorproef. Let’s get started, dus!

Sihame

sihame

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: