Katrien Van Varenberg

katrien_van_varenberg

“De afwisseling tussen de theorie en de praktijk is zeker een meerwaarde. Het geeft je de mogelijkheid om echt je sterke kanten te ontdekken en die te ontwikkelen.”

Facts

  • Afgestudeerd in 2010, traject People management
  • BMW Belux: eerst helpdesk, dan dan Parts Logistics Consultant
  • Nu: Operations Supervisor Inbound bij Caterpillar Distributions services in Grimbergen

Huidige job

Ik geef leiding over een team van 18 werknemers. Ik zorg voor de verdeling van het werk, de opvolging van de planning. Ik coach mijn teamleden bij het uitvoeren van hun job. Tijdens evaluatiemomenten peil ik naar hun motivatie en hun talenten. Ik probeer hun dan het werk te geven dat met hun talenten overeenkomt.

Het zijn dan ook de mensen die me in mijn job boeien. Ik heb graag invloed op mensen en dan vooral op hun persoonlijke ontwikkeling of groeiproces. Ik ben altijd benieuwd naar wat hen drijft en waarom.

Ook de afwisseling, flexibiliteit en de hands-on mentaliteit spreken mij in mijn huidige job heel erg aan.

Opleiding

Office management is een brede opleiding. Je beschikt na de opleiding over alle skills om in het bedrijfsleven te stappen en je kan door ervaring of interne opleiding nog altijd verder groeien of een andere richting uitgaan. De afwisseling tussen de theorie en de praktijk is zeker een meerwaarde. Het geeft je de mogelijkheid om echt je sterke kanten te ontdekken en die te ontwikkelen. 

Advies

Weet je nog niet goed welke job je na je opleiding wil, kies dan voor een instapfunctie zoals helpdesk en kies een bedrijf dat zijn medewerkers veel doorgroeikansen biedt.

In deze functie leer je het bedrijf, het product, de klanten kennen en dankzij die inside informatie kan je gemakkelijk doorgroeien.

Flexibel op zoek gaan naar de job die bij jou past, dat heb ik in mijn opleiding geleerd.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: