Isabel De Wit

isabel_de_wit

… Met je rugzakje vol talen, computervaardigheden en people skills, ben je een meer dan gewaardeerde witte raaf.

Facts

  • Afgestudeerd in 2013, traject People management
  • Extra diploma in copywriting, extra schrijfcursussen gevolgd
  • Nu: Marketing & Sales Assistant bij Campari Benelux en schrijfster van blogteksten voor “We Assist You”, het webportaal van Secretary Plus

Huidige job

Ik ondersteun de marketing- en salesafdeling. Mijn taken zijn erg gevarieerd. Ik stel de newsletter samen, brief agentschappen i.v.m. visuals en inserts, volg mee de sociale media van het bedrijf op en help bij de creatie van promotiemateriaal. Het is een heel boeiende job waarin ik mij ten volle kan ontplooien.

Opleiding

Ik ben nog steeds erg blij dat ik de opleiding Office Management gevolgd heb, juist omdat die heel breed en praktijkgericht is. Je krijgt er voldoende basis mee om dan, na afstuderen, je eigen carrièrepad uit te stippelen. Ik herinner me nog mijn sollicitatieportfolio op het einde van de opleiding. Mijn conclusie ‘een diploma is geen eindpunt, maar een begin’ is de rode draad gebleven in mijn beroepsleven. Ik leer elke dag nog bij, volg extra cursussen en ben bestuurslid bij een leuke netwerkclub uit het Antwerpse.

Advies

Geniet ten volle van je opleiding! Pik voldoende mee van netwerkmomenten, stages, … kortom alle prikkels om nieuwe dingen te leren. Dat zal je in je carrière zeker van pas komen.
En wees gerust: je diploma is erg waardevol en met je rugzakje vol talen, computervaardigheden en people skills, ben je een meer dan gewaardeerde witte raaf.

Succes!
Isabel De Wit

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: