Indesign & sociale media op stage, allright!

Senior Travel Department, dat was voor 5 weken mijn thuisbasis. Of werkbasis dan toch. Het was een hele fijne stageplek en ik kreeg er veel verantwoordelijkheid. Zo heb ik een begeleidersdag georganiseerd, de lay-out van de nieuwe brochure in Indesign gemaakt en treinreizen & de Facebook pagina van het bedrijf beheerd: helemaal mijn ding! Ik heb enorm genoten van de verantwoordelijkheid die ik heb mogen nemen en van al de dingen die ik heb bijgeleerd. Check it out:

Wat doet Senior Travel Department precies? Het is een reisbureau dat groepsreizen organiseert voor 50 plussers. Ze organiseren reizen over heel de wereld, telkens met een begeleider. Het kan een rondreis zijn door Mexico, een treinreis naar Frankrijk, een citytrip naar Stockholm, noem maar op!

WORK = FUN

Ik heb heel veel verschillende taken mogen doen, vooral ook omdat ik toonde waar mijn interesses lagen en waar ik tijdens mijn bachelor Office Management mee bezig ben. Ik beheerde bijvoorbeeld de Facebook pagina, maakte wekelijks een post en zorgde ervoor dat we elke week extra likes kregen. Daarnaast heb ik ook de nieuwsbrief voor maart geschreven en ontworpen, een poster mogen designen en teksten vertaald van het Frans naar het Nederlands.

Natuurlijk waren er ook wel wat admin taken (inschrijvingen doen, factureren, databases onderhouden, vertrekbrieven klaarmaken en versturen, emails beantwoorden en sturen,…), dat hoort erbij hè.

Dus.. aan alle eerstejaars OM Mechelen @thomasmore: als je een leuke stage zoekt voor volgend jaar.. Senior Travel Department is echt wel de moeite.

Saludos, arrivederci, bye!
Ellen

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: