Sanne

Schermafdruk 2016-12-13 23.56.11.png  Sanne: “Anything is possible! Dus bring it on.”

Sanne studeerde in 2014 Office Management. Bij Thomas More Mechelen.

Haar ervaring?  Luister zelf

Opleiding

Reizen, reizen en nog eens reizen! Al van kleins af aan wist ik dat thuisstad Lokeren zou wijken voor iets groters. Ze zeggen ook weleens dat de wereld een groot dorp is en misschien is dat ook zo! Met de bachelorpleiding IRM heb ik het ideale reishandboek meegekregen. Stiekem is mijn reisbacterie groter geworden! Het kunnen begrijpen van diverse culturen en openstaan voor verschil is een echte eye-opener.

Tijdens de bachelor heb ik dan ook resoluut gekozen voor iets compleet anders: Erasmus Finland. En sindsdien is het reizen en ontdekken van nieuwe dorpen, toffe mensen en andere landen nooit meer gestopt! Haast elke maand trek ik erop uit, en vooral naar Italië.

Na de studies

Na mijn bachelor heb ik besloten om in internationale sferen te blijven en verder te studeren om een master in Europese studies te halen. Zo hoop ik in mijn stoutste dromen ooit voor de Europese Commissie te mogen werken met migranten. Maar studeren is niet gelijk aan stilzitten voor mij. Ondertussen werk ik een aantal dagen in de week als jobstudent bij een interimkantoor als hr consulente. Zo hoop ik mijn skills verder te ontwikkelen en ben ik na de master meer klaar dan ooit om internationaal ergens mij voetdruk te plaatsen. Ik zeg altijd: anything is possible! Dus bring it on.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: