Haal eens je verkoopskills boven… op de jobbeurs!

Schermafdruk 2018-08-01 18.00.40(Tekst en foto:Studente Liana Willems )

Een stage lopen? Dat bleek in mijn geval best wel wat verkoopskwaliteiten te vergen. Ik liep in mijn derdejaar Office Management Mechelen stage bij Ingram Micro. In deze #throwback lees je  mijn  belevenissen

 

 

Iedereen kent het wel, het moment dat je naar een jobbeurs gaat en door honderd verschillende bedrijven wordt aangesproken. Allen beweren ze dat ze jou het meeste te bieden hebben. Wel, deze keer was het mijn beurt om eens een jobbeurs van de andere kant mee te maken.

Ik heb tijdens mijn stage bij Ingram Micro de kans gekregen om als stagiaire mee naar een jobbeurs te gaan. Samen met mijn stagementor deden we ons uiterste best om onze stand zo aantrekkelijk mogelijk te maken en om zoveel mogelijk studenten warm te maken om bij Ingram Micro te komen werken of er hun stage te doen.

Ik leerde bij dat er veel meer komt bij kijken dan gewoon je bedrijf voorstellen. Er moet nagedacht worden over je stand, welke sterke punten je in de kijker wil zetten en welke factor beslissend is om studenten te overtuigen om toch maar voor jou te kiezen.

Een unieke kans die ik nooit ga vergeten…!

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: