Eline in Chambéry (Frankrijk)

(Tekst door Jane Michiels – @JaneMichiels – student)

Ik ben Eline ! Volgend semester vertrek ik op Erasmus naar Chambéry, in Frankrijk. Ik kijk er echt enorm naar uit.

Waarom een Erasmus?

Ik koos voor deze Erasmus omdat het een heel leerrijke ervaring is. Je leert niet alleen veel mensen kennen, maar het is ook goed voor je taal. De beslissing om naar Frankrijk te gaan, was bij mij snel gemaakt. Ik gebruik Frans tot nu toe veel te weinig in het dagelijkse leven en zou dit liever veel meer doen. Niets beter dan een Erasmus in Frankrijk dus!

Van papierwerk tot koffers pakken

eline_erasmus

 

Aan het koffers pakken, ben ik jammer genoeg nog niet toe. Al ben ik wel al eens aan het oefenen geweest zoals jullie hier kunnen zien 😉 .

Ik moet nog heel wat zaken regelen voor mijn vertrek. Beslissen wat ik allemaal ga meenemen, een accommodatie zoeken, mijn vakken in Chambéry regelen etc. Ondanks al dit papierwerk heb ik er echt superveel zin in!

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: