Dream Dare Do!

tekst door student Ruben Ringoot, derdejaarsstudent @officemanagement

Op 8 november vond het ondernemerscongres “Lets Get Started #DreamDareDo” plaats in Campus De Vest, hét congres om studenten van Thomas More te inspireren om hun ondernemersdroom te realiseren. Experts en jonge starters deelden er hun  ervaringen en BNP Paribas Fortis, Voka Mechelen-Kempen en Deloitte gaven het congres inhoudelijk vorm.

Zelf was ik op het congres aanwezig omdat ik voor mijn bachelorproef samen met mijn teamleden de Startersservice “Wondernemen” uitwerk voor studenten die graag een eigen zaak willen oprichten. Ik zou graag in naam van onze Startersservice het organiserende team achter dit congres willen bedanken, nl. enkele van mijn medestudenten Office Management. Gina, Deborah, Chen en Lenka hebben ons ontzettend geholpen. We kregen een stand op het congres en konden via een korte pitch iedereen informeren over onze diensten.

In ruil vond ik het leuk om ook de handen uit de mouwen te steken tijdens het congres. Bij een van de talrijke workshops was ik verantwoordelijk voor het timemanagement en voor de evaluatieformulieren voor de bezoekers. Ook heb ik meegeholpen met het klaarzetten van de lokalen voordat het evenement begon.

Het viel me op dat iedereen zijn uiterste best heeft gedaan om er een leerrijk congres van te maken, alles verliep heel vlot en de feedback die ze kregen van de deelnemende studenten was heel positief. Proficiat!

Ruben

 

 

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: