Die eerste dag zonder lunch

Tekst door studente @BoonenDorien (verkort traject Office Management in Mechelen)

Het is een maandag in februari. Mijn wekker gaat om 6 uur, de neiging om te snoozen probeer ik deze keer te onderdrukken. Ik mag niet te laat komen, zeker niet mijn eerste dag.
Ik fiets naar de dichtstbijzijnde bushalte en heb al meteen spijt dat ik me niet warmer aankleedde. Damn, mijn lunch staat nog in de keuken. Zou ik nog ergens een broodje kunnen kopen?

Vol zelfvertrouwen stap ik het kantoor van ASAP binnen. Bonjour, je m’appelle Dorien et je fais un stage ici. In een gesprek voorafgaand aan mijn stage had ik laten weten dat ik graag een breed takenpakket zou willen uitvoeren, zodat ik in contact zou komen met elk onderdeel in de HR-dienstverlening. Maar waar ik zou beginnen? Geen idee.

Knipsel

Ondertussen heb ik al een hele waslijst van taken die ik mocht uitvoeren. Van cv’s screenen en vacatures schrijven tot het opmaken van presentaties en het invoeren van nieuwe inschrijvingen. Bovendien mag ik afwisselend in het kantoor van Zaventem en Jette werken. Ik ben alvast benieuwd wat me de volgende weken nog te wachten staat.

En mijn lunch die eerste dag? Un sandwich au fromage van de plaatselijke broodjesbar. Een lunch die ik sindsdien wekelijks verslind. 🙂

Knipsel2.PNG

A la prochaine!
Dorien

 

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: