Bieke Wauters

bieke_wauters

In Office Management krijg je echt een heel brede basis. Dat is handiger dan ik als student besefte.

Facts

    • Afgestudeerd in 2012, traject People Management
    • Via bachelorproef terechtgekomen in Sales & Marketing Support bij PLAYMOBIL
  • Nu: Marketing Coordinator bij LECHUZA

Huidige job

Ik heb een heel gevarieerde job met veel mogelijkheden en vrijheden. Concreet houdt de job in dat ik insta voor de organisatie van (vak)beurzen, het bezorgen van de juiste productbeelden aan de klanten, het opmaken van de prijslijsten, opstellen van product sheets van nieuwigheden, het coördineren van advertenties, … Omdat ik vooralsnog de enige ben die op de Marketing van dit groeiende bedrijf werkt, biedt mijn job mij een hoge graad van zelfstandigheid. Ik heb geen voorganger in wiens voetstappen ik kon treden en dat is de ideale leerschool.

Opleiding

Hoogtepunt in de opleiding voor mij is het moment geweest waarop we de kans kregen om naar Agribex te gaan. Agribex is een Internationale Beurs voor Akkerbouw, Veeteelt, Tuin en Groene zones in Brussels Expo. Tijdens de beursdag zouden een lezing én panelgesprek met Christophe Deborsu plaatsvinden. Voorafgaand aan de lezing mochten wij al een kijkje nemen in de zaal waar het allemaal te gebeuren stond. Groot was onze verbazing toen men ons vroeg of we niet even als stand-ins mee wilden helpen met het testen van licht, camera, geluid. Voor ik het wist zat ik in een panelgesprek met Christophe Deborsu!

schermafdruk-2016-12-16-16-58-40

Tijdens mijn bachelorproef heb ik samen met enkele medestudenten een uitzendbureau opgericht. Een van mijn belangrijkste klanten was PLAYMOBIL, mijn eerste werkgever!

Advies

In Office Management krijg je een heel brede basis mee, wat je in het latere bedrijfsleven meer zal gebruiken dan je soms denkt als je op de schoolbanken zit ☺. Ik herinner me nog levendig hoe “zinloos” ik een V-lookUp functie in Excel vond, ondertussen gaat er geen week voorbij waarin ik deze functie niét gebruik. Geniet ervan!

Bieke Wauters

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: